Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Ha neked az gyomorforgato, akkor sulyos gyomorfekelyed lesz az eletben.
De ahogy elneztem te fejedbe vetted, hogy szerintem mindenki hulye aki nem ie-t hasznal, mikor ezt egy budos szoval sem emlitettem. De tudod mit? Legyen mind hulye, en is az vagyok akkor otthon, sot most is mert ezt egy firefoxrol irom ( ssh tunnel mogul, mert erre az FF alkalmas ) -
Misály
addikt
Ez meglehetosen demagog, de toled mar megszoktam. Szoval se mondtam hogy mindent tudok, de mint sokakkal, veled is elofordul hogy szovegertes alatt a sorok kozotti felreolvasast erted.
Nem oktattam ki senkit, hulyegyereknek elmondtam, hogy az mcp <> fanboysaggal, hanem szaktudas all mogotte. ( mar ha az illeto nem braindump mcp ugye, sajnos ezek rendesen rontjak a valos mcp-k megiteleset )
Plane nem vettem ugy, hogy barki ram akar tukmalni barmit, pusztan azon elvakultsagra reagaltam, hogy ami MS az biztos szar, ezaltal minositve azokat, akiknek ez a szakmajuk, es ezt is tanuljak ertektelennek titulalva nem keves penzet es idejet amit erre raszan ( ahogy hulyegyerek is eloadta ). Ez szamomra, es szvsz moonman szamara is nagyobb sertes lenne ha felvennem/felvennenk, mint az, hogy en lehulyegyerekezek ezert valakit. Ez pontosan olyan mint ha egy CCNP-t neznel semmibe egy bedoglott otthoni Linksys router miatt.
-
Misály
addikt
Dragaim,
Egy baj van, hogy elsiklottatok a munka szo felett. Otthon hasznaljatok amit akartok ( en pl debianon netezek otthon es iceweaselt hasznalok ), munkara kivaloan alkalmas az IE ( ict webappokat arra fejlesztik, es az alternativ "opensource" fejlesztok meghalnak toluk, tudnek sorolni joparat hanynal porgeti fel a firefox a procit ) a tobbi bohozat kategoria.
Az a primitiv dolog, ha nem olvasod el amit mondok es csak irsz.
-
Misály
addikt
válasz
#16729600 #107 üzenetére
Szamomra az ilyen nem erdemel tobbet, es ha nem hasznalom ezt a szot, nem vagyok oszinte.
Ha valaki hulyeseget mond meggyozodesbol raadasul fikazo stilusban, azzal en is ugy fogok beszelni. Ertelmes eszervekkel alatamasztott vitara ellenben nyitott vagyok, es akkor meg is kapja a kello jomodort az illeto.
Vagy az nem tanulható?Nincs rá megfelelő felsőfokú,akadémiai szintű szakképzés? - van, ervelestechnikanak hivjak, de ilyen embereken felesleges alkalmazni.
Nem mellesleg pontosan azert kell igy kezdeni egy hsz-t mert a hozzatok hasonlok felkapjak a fejuket ra.
Moonman, latom most is ez tortent, eljutottak addig hogy "hulyegyerek" azt a szot meg megertik
( fu mit fogok kapni ezert
D )
Eljen a write-only mode...
-
Misály
addikt
Tudod amikor elkezdesz ilyeneket tanulni es lerakjak eled hogy itt van mukodik 95%-ban hibatlanul es komplett infrastrukturank van az osszes felvetett kerdesre, akkor igenis bizonyitott hogy a 3rd party a balfasz, mert nem tud alkalmazkodni egy kornyezethez.
Csak hogy ezt belasd, neki kellene allni tanulni ( akkor tudnad hogy nem agymosasrol szol a dolog ) . Ez nem cegbalvanyozas, hanem latni kene egyszer egy ~600 szerverbol allo nagyvallalati infrastrukturat, es talan egyszer rajossz, hogy legtobbszor nem a microsofttal van a baj.
Egy MCP mar reg nem user szint.
Es erdekes modon a bugot a programozo okozza, mert nem szamol minden korulmennyel ( keptelenseg ), nem gondoltad volna mi?
nyugalom!
[ Módosította: ollie ]
-
Misály
addikt
válasz
hibavissza #69 üzenetére
"aki meg azt írja, hogy azé' gyó, me' m1 rajt a SAP, az írasson magának win 98-ra ie 6 alá még jó sok hasonló fostaligát a szapósokkal. " Koszonom a szakszeru hozzaallast.
-
Misály
addikt
"Azért meg ne az emberek legyenek már hibásak, hogy az MS magának vívta ki az "IE szarfos" és hasonló sztereotípiákat, és most nem győzi levakarni." ebben egyetertunk, az ie7 nevezetu katasztrofat elmeny volt hasznalni.
Inv1sus, Microsoft gold partnerkent nem akarok ingyenes unprofessional megoldasokra szorulni amikor az egesz infrastruktura kompatibilis az IE-vel akkor igenis vegyen kulonorat a webfejleszto, en se a seggembol rangatom ki server 2008-at.
-
Misály
addikt
Bele is fognak, aki nem ebbol el annak ez nem fontos, csak fikaz hogy fujj Microsoft.
Inv1sus, nem vagyok webfejleszto en dolgozom, es webalkalmazasokat hasznalom, weboldalak rohadtul nem erdekelnek ( ott a sharepoint server erre a celra ) es amugyis ott van ra egy rakat onmagat webfejlesztonek nevezo ember aki elszorakozhat a bongeszokkel.
Erdekes modon van egy csomo professzionalis webalkalmazas, es weboldal ami hiba nelkul mukodik IE alatt, akkor most a bongeszovel van a baj vagy az onmagat fejlesztonek nevezo rinyageppel? Ez csak egy laikus es arrogans kerdes.
-
Misály
addikt
Erdekes amig ilyen home-based 1.0 majmok fikazzak az IE-t addig tokmindegy mit csinal az MS, johettek ilyen olyan Acid tesztekkel, rohadtul nem erdekel hogy ha a munkahelyemen az SAP felulet es a tobbi fontos webalkalmazas gond nelkul fut rajta, mig a tobbi alternativ megagyors szutyok elhasal rajta, mert szarnak a szabvanyokra.
Van nalunk olyan trainer aki egy web based ticketing toolt safarin akart futtatni windows alol mert apple-fan, es inkabb ker erosebb gepet mert a safarit megfekteti, az IE-t nem. Akkor mivan?
Ja hogy a Microsoft munkaeszkozoket gyart dolgozo embereknek. Nem izommajmoknak jo szamokkal rendelkezo takolmanyokat.
Reszemrol IE9 egy megvaltas, mert vegre korszeru sebesseggel rendelkezik, es a munkaeszkozeimet elvezheto sebesseggel STABILAN tudom hasznalni.
Teljesen mindegy hogy otthon ki mit hasznal. Verhetitek a chromera meg a firefoxra, ertelmes ember nem dolgozik olyannal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest