- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #116 üzenetére
És hogy lesz DX11-ed XP alatt?
nem írtam ilyet.
te mit olvasol fantasyt?
gondolom te sem azért fejlesztesz win7-re hogy utána dx9-ben játssz tovább..vagy igen?BiP:
már kifejtettem hogy miért teheti meg, hadd ne írjam le még egyszer..
különben is kicsit sántítanak az apple-s példák mert eleve más célközönségre vannak pozicionálva..pláne hardverileg..
tehát egyáltalán nem ugyanaz a szitu..na mindegy, annyira egyébként nem lényeges, szerintem megállja a helyét a dolog, szerinted nem.
maradjunk ennyiben. -
gtasystem
őstag
válasz
#65675776 #49 üzenetére
mondjuk DX11 miatt?
Penge_4:
na meg ne mondd már hogy milyen os-t használjak meg mit fontoljak meg..Balika911: tudom hogy elfutna rajta és nem is a trendiségről van szó, ezt csak emeséék miatt írtam, igenis sérelmezem hogy a ms így bánik az xp-s júzereivel..
szerintem ez nagy butaság, és ugyanúgy nem jó ötlet mint a win7 upgrade-nél volt befenyíteni őket..ugyanazt csinálják, ettől csak elgondolkodik az ember a macintosh-on meg hogy nem véletlenül mondják annyian kórusban hogy "szeretünk Steve"..Jaffafa: jól van látom tanultál egy mondatot..
sh4d0w: ebben sok igazság van de ezzel azért vitatkozom, szerintem a júzer dönti el a dolgot, max. hagyja magát megdumálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest