- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
winhelper #75 üzenetére
Mások az igényeink, nekem teljesen megfelel filmnézésre (a tablet), és technikai értelemben telefonálni is tudok vele, de nem szoktam, mert arra van telefonom, és hát túl nagy is lenne, kitakarja a fél fejemet.
Egyébként én nem húzom le ezt a méretkategóriát, csak annyit mondtam, hogy nekem egy kisebb telefon és tablet kombó vált be, és problémásnak azt látnám, hacsak ekkora telók lennének a jövőben. Tőlem mindenki akkorát vesz, amekkorát akar, csak az én igényeimnek megfelelő méret se haljon ki. -
feliks
senior tag
válasz
winhelper #41 üzenetére
Aki használt 5 col körüli készüléket, az többet nem akar majd 4 colon netezni de még egy e-mail sem elolvasni. Pont!
Mert ezerszer ki lett vesézve, az okostelefon tartalom fogyasztásra van, ezért nem épp a minél kisebb kijelző a nyerő.Nem sértegetni akarlak, félreértés ne essék, de tessék már meghagyni a jónépnek a döntés lehetőségét, hogy eldöntse, neki mi a jó, és ne akard már megmondani, hogy én nem akarok 4 collon netezni majd 5 után. a Galaxy Nexus 4,7col volt, és fellélegeztem, amikor megszabadultam tőle. Igen, valóban jobb volt rajta netezni, de a tököm tele volt, hogy rossz fogni a szélessége miatt, fogásváltással kell bíbelődnöm, és a zsebemben sem volt olyan nagyon kényelmes. Nekem nem érte meg a méretéből adódó hátrány, azt a fikarcnyi előnyt, hogxy a napi mobilról történő 30-50perc netezést nagyobb képernyőn végezhessem el.
Erre meg, hogy "Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon." Lehet, de akkor vegyél tabletet(vagy akár okostévét), mert azon mégjobb böngészni. Én a telefonon elsősorban telefonálok, levelezek, keveset böngészek, facebookozok, fényképezek, navigálok. Ezekre bőven elég egy emberi méret, ha meg hirtelen kell valamire a méret, akkor vagy tablet, vagy ultrabook. Mindkettő van kéznél, és azok egyike sem félmegoldás, mint ez.
-
Polllen
félisten
válasz
winhelper #54 üzenetére
Igen, élveztem, fizikai qwerty-n gépelni sokkal nagyobb élmény volt, mint virtuális gombsoron. E-mailezni, telefonálni pont ugyanolyan jó volt, de nem volt szükségem két mobilra, így az xperia-t adtam el, mert azon kisebb volt a bukó.
Mindkét készülék jó, más-más igényekre.
-
Angel1981
veterán
válasz
winhelper #41 üzenetére
Ez a beszéd!
Egy 2,55"-os Xperia Mini Pro-val kezdtem, most egy 3,7"-os Xperia Pro-t használok, amivel nagyon megvagyok elégedve, de a következő telóm 5" környéki lesz, ezt már biztosan tudom - aztán meglátom, lehet, megyek feljebb!#29 feliks: nagy valószínűséggel bármit is akartál volna linkelni, ismertem volna, és nem változik az álláspontom!
De igazad van, hagyjuk a témát.
-
Polllen
félisten
válasz
winhelper #41 üzenetére
Az első 3 sor általánosított, sarkított butaság.
Poénnak elmegy, de én is hónapokig használtam egy xperia mini pro-t a note mellett, mert éppen akkor az elég volt.
dreamdancerNote előtt nem nagyon volt kínálat, maximum a dell streak, ami sok sebből vérzett. Amúgy akku idő tekintetében nézd meg a note2 mennyit megy el, tegyél mellé egy htc-t vagy sony-t és meglátjuk ki küzd és mivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest