- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
winhelper #54 üzenetére
Igen, élveztem, fizikai qwerty-n gépelni sokkal nagyobb élmény volt, mint virtuális gombsoron. E-mailezni, telefonálni pont ugyanolyan jó volt, de nem volt szükségem két mobilra, így az xperia-t adtam el, mert azon kisebb volt a bukó.
Mindkét készülék jó, más-más igényekre.
-
Polllen
félisten
válasz
winhelper #41 üzenetére
Az első 3 sor általánosított, sarkított butaság.
Poénnak elmegy, de én is hónapokig használtam egy xperia mini pro-t a note mellett, mert éppen akkor az elég volt.
dreamdancerNote előtt nem nagyon volt kínálat, maximum a dell streak, ami sok sebből vérzett. Amúgy akku idő tekintetében nézd meg a note2 mennyit megy el, tegyél mellé egy htc-t vagy sony-t és meglátjuk ki küzd és mivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest