Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Látod, erről írtam, más igények, más szempontok és ezzel nincs is semmi baj.
Tudom, hogy technikailag megoldható a telefonálás. Filmet én is néztem már rajta, ezért mondom, hogy nem nézek, mert számomra az nem volt túl pozitív élmény. És ezt ne értsd félre, mert egy szóval sem mondtam, hogy a Note-on jó vagy épp hajlandó lennék filmnézésre használni. Arra ott a gép vagy a tv.
Én épp a tablet és 4 col kombót akartam elkerülni, ezért is lett a Note. Nem is viszem a tabletet magammal csak ha nagyon muszáj.
Azért nem kell félned, nem halnak ki egyhamar az 5 col alatti okostelefonok. Teret nyertek az óriásmobilok, jobban mint sokan várták volna, de nem fognak robbanásszerűen tarolni a piacon. Sokan szajkózzák, hogy a "csúcs hardver csak azokban lesz", én azt látom, hogy bőven van még 4-4,x colon is csúcshardver. -
winhelper
tag
Mint előbb is leírtam, a tabletem nem használom huzamosabb böngészésre, mert kényelmetlen, filmet meg biztos nem néznék rajta. Youtube videókra jó, ezt aláírom.
És mint fentebb is leírtam, a tabletet nem tudod zsebre tenni és telefonálni sem tudsz vele.
Miért akarják megkövezni itt néhányan az 5-6 colra szavazókat?
Egy átmenet, ami még zsebre tehető, de már nem egérmozi.
Tartalomfogyasztás!
Erre tervezték ezeket az eszközöket.
Azt írják sokan kompromisszum a méret miatt, mert nagy és nem lehet egy kézzel...stb.
Én azt mondom a 4 col kompromisszum a mérete miatt, mert már kicsi tartalomfogyasztásra.
De oké, kompromisszumot köt mindkét tábor, az egyik a kicsi a másik a nagy kijelző végett.
Akkor vélemény nyilvánításban nem lehetne kompromisszum?
Béke!Észrevette más is, hogy az iOS-Android vitákhoz kezd hasonlítani minden ilyen óriásmobil cikk topikja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest