Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feliks

senior tag

válasz winhelper #41 üzenetére

Aki használt 5 col körüli készüléket, az többet nem akar majd 4 colon netezni de még egy e-mail sem elolvasni. Pont!
    Mert ezerszer ki lett vesézve, az okostelefon tartalom fogyasztásra van, ezért nem épp a minél kisebb kijelző a nyerő.

Nem sértegetni akarlak, félreértés ne essék, de tessék már meghagyni a jónépnek a döntés lehetőségét, hogy eldöntse, neki mi a jó, és ne akard már megmondani, hogy én nem akarok 4 collon netezni majd 5 után. a Galaxy Nexus 4,7col volt, és fellélegeztem, amikor megszabadultam tőle. Igen, valóban jobb volt rajta netezni, de a tököm tele volt, hogy rossz fogni a szélessége miatt, fogásváltással kell bíbelődnöm, és a zsebemben sem volt olyan nagyon kényelmes. Nekem nem érte meg a méretéből adódó hátrány, azt a fikarcnyi előnyt, hogxy a napi mobilról történő 30-50perc netezést nagyobb képernyőn végezhessem el.

Erre meg, hogy "Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon." Lehet, de akkor vegyél tabletet(vagy akár okostévét), mert azon mégjobb böngészni. Én a telefonon elsősorban telefonálok, levelezek, keveset böngészek, facebookozok, fényképezek, navigálok. Ezekre bőven elég egy emberi méret, ha meg hirtelen kell valamire a méret, akkor vagy tablet, vagy ultrabook. Mindkettő van kéznél, és azok egyike sem félmegoldás, mint ez.

• feliks

senior tag

válasz Polarstar #31 üzenetére

Ha fut rajta, és a Mobilarena is áldását adja rá(nem esik szét, télleg fut rajta az appok legtöbbje stb) akkor veszem is majd az kismillió százalék :D

Ha meg nem, akkor felkészülök előre a 2014-es trendre, és veszek egy Galaxy tab 10.1-et telefonálni :DDD

(#33) McSpy: a PAPlan-t kihagytad a felsorolásból :DD

• feliks

senior tag

válasz Angel1981 #26 üzenetére

Azért tudnék ellenpéldát is linkelni kép formájában, csak kitiltana érte valamelyik moderátor :DDD ;]

flierqqq: Mindenkinek megvan a maga ízlése és igénye. A gond az, hogy nincs csúcsvas másban, csak tepsiben.

• feliks

senior tag

válasz NeRo28 #21 üzenetére

Hozzám került egy 4S, aminek maradnia kellett mindenképpen, szal egyszerű anyagi szempontok miatt történt a váltás, nem ízlés dolga volt..:D De nem bánom már a dolgot, a rendszer kevésbé fekszik nekem, viszont a mérete-fogása-anyaga ideális nekem, csak kár, hogy a kijező nem nagyobb, azonos méret mellett :DDD

Az a baj, hogy a megfelelő egy szifon(vagy picit nagyobb, S2 magasságú csak széltére kisebb) méretű droid lenne, a samsungtól (hogy lehessen romolni, és legyen rá soksok dev) 4magos procival, 2gb rammal 8mpixel vagy nagyobb kamerával, memkártyabővítéssel, cseppálló kivitelben (hogy sokáig ne kelljen lecserélni)

és ilyen nincs és nem is lesz szerintem soha :D

• feliks

senior tag

válasz NeRo28 #11 üzenetére

Kb egy évig volt S2-m és fél évig Galaxy Nexusom. Hidd el, tudom miről beszélek, és nem hinném, hogy az emberek többsége a levegőbe beszélne. Most szifont használok, és várok és remélek, hogy lesz egyszer egy emberi méretű, normális droidom, de pillanatnyilag erre nulla reményem van. Ha a hardver nem lenne kevés, és nem lennék megrögzött csereberélős a telefonokkal, akkor azt mondanám, hogy méretre és kényelem szampontjából a Nexus S viszi a prímet. Fogni jó volt, kényelmesen elfért zsebben, és elég votl a kijelzője szükségesetben az internetezéshez. Aki meg még annyira dedós, hogy filmet akar nézni rajta metrózás alatt, az tegye azt, de egy egész iparágat erre építeni.. :F
    A Note/Note2-re egy szavam sincs, mert az kifejezetten egy célcsoport igényeihez igazodik. Node nem hinném, hogy ilyenből több lenne, mint abból, aki egy normális okostelefont akar normális vassal, normális mérettel, normális támogatással (nem mint a GalaxyS+)
    Csak ez nem lenne leírható egy reklámban számokkal, és nm lehetne benyögni úton útfélen, hogy "az enyim nagyobb, több a PPI", és egyéb olyasmi, ami csak azért jó, hogy a leendő júzer elmondhassa, hogy az övében valami több..

HelixP #14: csak egyet mondj, már veszem is! (4-4,3'', idei topHW, 8+mpixel, android, bővíthetőség)

• feliks

senior tag

válasz Polarstar #1 üzenetére

:K Én is így vagyok vele. Én már annak örülnék, ha valamelyik gyártó kitörne a sorból, és csinálna emberi méretű telefont(csúcshardverről már álmodni is szép lennne), nem ilyen otromba tepsiket..

Rozzo: Szerintem ez öngerjesztő folyamat. Akit csak ismerek, mind fújol, hogy ez vagy az nagy, aztán megveszi, mert tisztességes, minőségi HW-t akar (és az csak nagyban van) megszokja, és a következő telefonnal kezdődik a kör előlröl.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés