- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
Nekem személy szerint nincs bajom a tepsi megoldásokkal, kicsit talán kényelmetlen zsebben hordani, egy galaxy nexusom van és ezt róhatom fel neki hátrányként, de ezt a böngészési élmény feledteti velem. Egyébként pedig azon a véleményen vagyok saját magamból kiindulva hogy egy "tepsifon" és egy PC mellett a tablet egy fölösleges eszközzé válik.
Most nézem T-nél hogy a Note 2 olcsóbb mint az S3!? WTF!? Ez mégis hogy lehetséges?
Bár bevallom már nagyon rég nem tájékozódtam az árakról.
-
marcee
addikt
Annyi pozitívumot látok ebben az irdatlannagy-tepsi trendben, hogy talán a tavalyi csúcsteljesítmény lecsorog a 3,7-4,3"-os méretosztályba, 800x480-tól 1280x720-as felbontásig. Ha lenne gyártó, aki e mellé 2GB RAM-ot és minőségi (fém) készülékházat társítana, az szerintem letarolhatná a piacot.
-
Djatis
senior tag
Szerintem tök jó hogy nem egy gyufás doboz méretű kis vackon kell mókólni.
Annó mikor haverom mikor megvette az x10 mini-jét szét szívattam, akkor nekem egy SonyEricsson Arc-om volt és értetlenkedve morgott hogy jó az neki.(Amire használta arra biztos jó volt)
Nem rég megkresett hogy szerezzek már neki valami normális telefont, vettem neki egy nagy x10-et és láss csodát elismerte hogy sokkal jobb használni és TÖBB mindenre tudja használn. Most már lépne megint tovább mert rájött hogy nem az ördög találmánya a nagy kijelző csak szokás kérdése.
Nekem egy note2-őm van de semmi pénzért nem cserélném le még egy s3-ra sem.
Már várom a note 3-at remélem tényleg 6.3colos lesz.
Am meg szerintem a nottal is tökéletesen lehet telefonálni szégyenkezés nélkül. -
Valentino K.
senior tag
Az a baj, hogy számomra értelmes és egy kézzel használható (max 4,3") készülék normális tudással szinte nincs is.
Ja de, egyetlen egy. A Motorola Razr i, ami hivatalosan nem kapható, max, csak sufni gsm-ekben túlárazva.Mellesleg semmi baj nem lenne ezekkel az óriástelefonokkal, ha a felhasználói felületet is a mérethez igazítanák.
Jó példa erre a Windows Phone-nál a beépített böngészőben az address bar. Alul van, simán eléred, nem kell a hüvelykujjaddal bohóckodni s fogást váltani. -
culas25
tag
Ez ám a hír....
-
raub
tag
Nem csoda, hogy az óriásmobilok korát éljük...
,, Tökéletes " felhasználói élményt csak becsületes kijelzőn lehet elérni...
( Mondjuk pl. a Note fölé már nem igen kellene menni, de gyanítom, hogy fogunk mi még ,, nagyot " nézni!)
-
v_atis
tag
sok sírás de minek. ott az xperia s. 12 mp-s kamerával 4,3"-as van benne 1 giga ram meg egy két magos proci. nem tudom mi lehet az a dolog amire ne lenne elég. ha esetleg kicsit nagyobb telefont nézünk meg ott a T 4,55" vagy mennyi ami erősebb. esetleg még a motorola razr-ek 4,3-4,7-ig.
-
Cyberpunk
félisten
Nem akarok megtéríteni senkit, de gáz amit egyesek itt csinálnak, minden óriás mobil hírnél. Meg értem a problémát, de szerintetek van ennek értelme? Mármint pár ember siránkozásának a fórumokon? Majd a gyártó biztos foglalkozik veletek? Nem úgy tűnik. El kell fogadni, vagy megveszed a nagyot, ha 12 mag, 4GB RAM, és a többire vágysz. Vagy más platform, más gyártó.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Én tolom, hogy de jó, elérhető áron lesznek óriás mobilok, akár 6 hüvelyk környékén is, Ti toljátok nem, nem kell az, koca, elő nem venném, át sem éri a kezem stb...
Nem unjátok, most komolyan!?
Bőven van erős vas 4-4.5 hüvelyk körül is, szóval nem kell hisztizni.
-
misx
senior tag
Felőlem jöhetnek, de attól még ne tűnjenek el a piacról a kisebbek. Igaz perpillanat tojok rá, mert 1 hónapja vettem okostelefont, és nem kívánom évente cserélni.
Egyébként sem értem, mi a baj a kisebb mérettel, nálam a telefon továbbra sem váltotta ki a laptopot. Inkább az a jó benne, hogy gyorsabban hadra fogható, mint egy merevlemezzel operáló gép, WIFI közelben (otthon, cég) azonnal értesülök az emailekről, fb üzenetekről (nem vagyok fb fan, de sokak számára ez az elsődleges kommunikációs forma). No meg van egy-két unaloműző játék, meg hasznos app. Ehhez meg elég max 4'' is. Azért mégiscsak mindennap magánál hordja az ember, nem lenne jó, ha kolonc lenne.
-
gabor72
aktív tag
válasz
dreamdancer #51 üzenetére
Azt hogy túl nagy kezem van és átlagos méretű telefon elveszik benne
-
imisomogyi
aktív tag
Amint 0 kerettel kijön az első 5 hüvelykes, én vevő leszek. Addig, maradok a kicsiknél.
-
total90
veterán
Számomra a 4,5" a még kényelmes, de 4"-tól kisebb meg nem kellene. Most egy időre nem tervezek telót venni, majd ha lejár közel 2 év múlva a szolgáltatónál az előfizum. Addigra 10"-os telefonok lesznek
-
kpal
nagyúr
5" -nal nagyobb ne legyen a kijelző mert számomra kényelmetlen használni + hordani .
-
winhelper
tag
Látod, erről írtam, más igények, más szempontok és ezzel nincs is semmi baj.
Tudom, hogy technikailag megoldható a telefonálás. Filmet én is néztem már rajta, ezért mondom, hogy nem nézek, mert számomra az nem volt túl pozitív élmény. És ezt ne értsd félre, mert egy szóval sem mondtam, hogy a Note-on jó vagy épp hajlandó lennék filmnézésre használni. Arra ott a gép vagy a tv.
Én épp a tablet és 4 col kombót akartam elkerülni, ezért is lett a Note. Nem is viszem a tabletet magammal csak ha nagyon muszáj.
Azért nem kell félned, nem halnak ki egyhamar az 5 col alatti okostelefonok. Teret nyertek az óriásmobilok, jobban mint sokan várták volna, de nem fognak robbanásszerűen tarolni a piacon. Sokan szajkózzák, hogy a "csúcs hardver csak azokban lesz", én azt látom, hogy bőven van még 4-4,x colon is csúcshardver. -
ABal
őstag
válasz
winhelper #75 üzenetére
Mások az igényeink, nekem teljesen megfelel filmnézésre (a tablet), és technikai értelemben telefonálni is tudok vele, de nem szoktam, mert arra van telefonom, és hát túl nagy is lenne, kitakarja a fél fejemet.
Egyébként én nem húzom le ezt a méretkategóriát, csak annyit mondtam, hogy nekem egy kisebb telefon és tablet kombó vált be, és problémásnak azt látnám, hacsak ekkora telók lennének a jövőben. Tőlem mindenki akkorát vesz, amekkorát akar, csak az én igényeimnek megfelelő méret se haljon ki. -
winhelper
tag
Mint előbb is leírtam, a tabletem nem használom huzamosabb böngészésre, mert kényelmetlen, filmet meg biztos nem néznék rajta. Youtube videókra jó, ezt aláírom.
És mint fentebb is leírtam, a tabletet nem tudod zsebre tenni és telefonálni sem tudsz vele.
Miért akarják megkövezni itt néhányan az 5-6 colra szavazókat?
Egy átmenet, ami még zsebre tehető, de már nem egérmozi.
Tartalomfogyasztás!
Erre tervezték ezeket az eszközöket.
Azt írják sokan kompromisszum a méret miatt, mert nagy és nem lehet egy kézzel...stb.
Én azt mondom a 4 col kompromisszum a mérete miatt, mert már kicsi tartalomfogyasztásra.
De oké, kompromisszumot köt mindkét tábor, az egyik a kicsi a másik a nagy kijelző végett.
Akkor vélemény nyilvánításban nem lehetne kompromisszum?
Béke!Észrevette más is, hogy az iOS-Android vitákhoz kezd hasonlítani minden ilyen óriásmobil cikk topikja?
-
winhelper
tag
"Lehet, de akkor vegyél tabletet(vagy akár okostévét), mert azon mégjobb böngészni."
Van tabletem, de továbbra is PC-n a legjobb böngészni.
Mert már leírtam többször is, a tablet véleményem szerint a legkényelmetlenebb eszköz, főleg böngészésre."tessék már meghagyni a jónépnek a döntés lehetőségét, hogy eldöntse, neki mi a jó"
Már eldöntötte, ezért vannak olyan eladási számok, ami alapján a nagy cégek 5-6 colos zászlóshajókat gyártanak.
Mint már többen leírták itt, szerencsére nem a fanyalgók és a 4 col hívők döntik el, milyen csúcsmodellek lesznek.
Te miért akarod megmagyarázni, hogy a 5-6 col nem jó az embereknek?" Én a telefonon elsősorban telefonálok"
Akkor nem értem a felháborodásod és azt sem, miért érzed magad megszólítva a posztom által.
"Erre meg, hogy "Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon.""
Te sem magyaráztad meg, sőt egyetértettél velem, ha lesarkítom a hozzászólásod.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
HTC vagyok #7 üzenetére
Egészen pontosan egy Oppo Find 5 fake/prototípus. Elfogadnék egyet amúgy.
-
Hina
aktív tag
Érdeklődéssel várom
-
Luperator
tag
Tény, hogy talán nem az Apple és a Nokia éve lesz az idei. De, mint a fórumot olvasva azért nem ilyen vészes a helyzet a kisebbek számára. Sok embernek nem jön be. No, nekik pont ott lesznek a WP és az iOS termékek. S persze Android is lesz kisebb méretben.
-
feliks
senior tag
válasz
winhelper #41 üzenetére
Aki használt 5 col körüli készüléket, az többet nem akar majd 4 colon netezni de még egy e-mail sem elolvasni. Pont!
Mert ezerszer ki lett vesézve, az okostelefon tartalom fogyasztásra van, ezért nem épp a minél kisebb kijelző a nyerő.Nem sértegetni akarlak, félreértés ne essék, de tessék már meghagyni a jónépnek a döntés lehetőségét, hogy eldöntse, neki mi a jó, és ne akard már megmondani, hogy én nem akarok 4 collon netezni majd 5 után. a Galaxy Nexus 4,7col volt, és fellélegeztem, amikor megszabadultam tőle. Igen, valóban jobb volt rajta netezni, de a tököm tele volt, hogy rossz fogni a szélessége miatt, fogásváltással kell bíbelődnöm, és a zsebemben sem volt olyan nagyon kényelmes. Nekem nem érte meg a méretéből adódó hátrány, azt a fikarcnyi előnyt, hogxy a napi mobilról történő 30-50perc netezést nagyobb képernyőn végezhessem el.
Erre meg, hogy "Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon." Lehet, de akkor vegyél tabletet(vagy akár okostévét), mert azon mégjobb böngészni. Én a telefonon elsősorban telefonálok, levelezek, keveset böngészek, facebookozok, fényképezek, navigálok. Ezekre bőven elég egy emberi méret, ha meg hirtelen kell valamire a méret, akkor vagy tablet, vagy ultrabook. Mindkettő van kéznél, és azok egyike sem félmegoldás, mint ez.
-
Pacee87
aktív tag
Mikor áll már meg ez az idióta méretnövelési / vékonyítási hullám?
Akkor végre kijöhetne egy full spec. mobiltelefon 4" környékén 3-4 napos üzemidővel! Ez miért álom a 21. században?
Pont hogy az ez iránti igényt kellene előtérbe helyezni a többi majmolása helyett!
Ez az egyetlen dolog ami szimpatikus az Apple-től, de úgy hírlik változóban vannak arrafelé a dolgok...
-
Cathulhu
addikt
idestova majd két éve 4.3"-on élek, és habár jó olvasni nagy kijelzőn, de nem tudtam továbbra sem megszokni és kényelmetlen (köszönhető mondjuk ez az olyan ergonomikus appoknak, mint a facebook, páros lábbal rúgnám ki a tervezőjét...). szívem szerint 4" lenne nálam a max, esetleg akkor nagyobb, ha az a káva rovására menne. De mivel szakmámból adódóan techgeek is vagyok (vagy épp fordítva) vonz az újdonság. Idén cserélnék, de amíg az S2nél lényegesen jobb telefon nem lesz ebben a méretben, addig csak rágom a kefét.
-
DJosef
őstag
Minek a csucs hardver ha egy jol optimalizalt oprendszeren /iOS, WP 7.5 , WP8 , uj blackberry OS?/ is gyonyoruen es zokkenesmentesen elfut minden.
-
zord01
senior tag
Hát.. ha idén sem dobnak piacra valami 4 col alatt telót, komoly kamerával és SOC-kal, idén sem veszek mobilt.
Amúgy a legjobb meg egy fasza FeaturePhoen lenne, de ez ma már csak álom. Ahogy látom az emberi méretű telefon is az... -
dreamdancer
őstag
Na, a hozzászólásokból is kiderül, hogy azok várják az 5 hüvelykeseket, akik már most is Note-tal mászkálnak, akik viszont 4,3 hüvelyknél (vagy az alatt) megálltak, azok nem ezekért a tepsikért fogják a kukába dobni a telefonjukat.
-
xperiasigi
őstag
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
ez hülyeség vannak jo telok 5" allat böven ...
-
winhelper
tag
Hééé... a fizikai qwerty nem ér.
(Hányszor vissza sírom a 9500 és az E90 kommunikátorom)
Egy szó mint száz, még is Note-ot használsz....
Az írod e-mailezni és telefonálni... És böngészni?
Amit írtál kicsit borzongató volt, megfelel mobilfetisiszta körökben a pedofiliának... Szegény MiniPro...
Nehogy sértődés legyen, respect! -
Polllen
félisten
válasz
winhelper #54 üzenetére
Igen, élveztem, fizikai qwerty-n gépelni sokkal nagyobb élmény volt, mint virtuális gombsoron. E-mailezni, telefonálni pont ugyanolyan jó volt, de nem volt szükségem két mobilra, így az xperia-t adtam el, mert azon kisebb volt a bukó.
Mindkét készülék jó, más-más igényekre.
-
winhelper
tag
válasz
Totheground #50 üzenetére
De a tablet nem fér el a zsebedben és telefonálni sem tudsz vele...
Aki már böngészett SmartTV-n, annak már a 10 colos tablet is kicsi...Vigyük tovább a témát?
-
P84
csendes tag
Az idei év az óriás mobiloké
Amíg az Apple teszi zsebre a telefon gyártás profitjának nagy részét addig tényleg sok álmatlan éjszakája lehet Tim Cooknal az olyan tepsiktől melyek 5-6 colos full HD kijelzővel elduruzsolnak 4-6 órát jó esetben. Vagy ha a galaxik híznak 160-170g-ra megy majd a sírás mint a Lumia 920-nál? Mellesleg az iPhone 5 többek között azért nem jó egyesek szerint mert olyan könnyű mint egy játék telefon. A nokia a 620-as Lumia-ból annyit fog eladni valószínűleg mint a szemét. Minőségi termék elérhető áron és egy átlag felhasználó igényeit 99%-ban kielégíti.Az okos telefonok elérték azt a szintet mint a tv-k a full HD-nál vagy a pc a cor 2duo-nál. Nagyon nincs hová fejlődni csiszolni lehet rajta de forradalmasítani nem. Ez már csak " paraszt vakítás" -
Angel1981
veterán
válasz
winhelper #41 üzenetére
Ez a beszéd!
Egy 2,55"-os Xperia Mini Pro-val kezdtem, most egy 3,7"-os Xperia Pro-t használok, amivel nagyon megvagyok elégedve, de a következő telóm 5" környéki lesz, ezt már biztosan tudom - aztán meglátom, lehet, megyek feljebb!#29 feliks: nagy valószínűséggel bármit is akartál volna linkelni, ismertem volna, és nem változik az álláspontom!
De igazad van, hagyjuk a témát.
-
Polllen
félisten
válasz
winhelper #41 üzenetére
Az első 3 sor általánosított, sarkított butaság.
Poénnak elmegy, de én is hónapokig használtam egy xperia mini pro-t a note mellett, mert éppen akkor az elég volt.
dreamdancerNote előtt nem nagyon volt kínálat, maximum a dell streak, ami sok sebből vérzett. Amúgy akku idő tekintetében nézd meg a note2 mennyit megy el, tegyél mellé egy htc-t vagy sony-t és meglátjuk ki küzd és mivel.
-
dreamdancer
őstag
A tepsimobiloknak is megvan a közönsége, csak azt felejtik el a gyártók, hogy ez nem egy túl nagy szegmens - gyakorlatilag a Note 1 és 2 vásárlói. Aki gigamobilt akart, eddig is vehetett, nem hinném, hogy akadt, aki azért nem vett, mert "csak" HD és nem full HD. Szóval nem hinném, hogy ugrásszerűen nőne a kereslet, csak több eszkimó lesz ugyanannyi fókára.
És arról se szabad megfeledkezni, hogy a full HD 5 hüvelykesek mindegyike küzd az akkuidő/nagy aksi kontra legalább relatíve könnyű és vékony legyen, ha már ekkora-problémával, szóval a dolog több sebből vérzik.
Ezek csak rétegmodellek lesznek, nem ezek fogják a nagy eladásokat hozni.
-
gabor72
aktív tag
Végre jönnek a rendes méretes telefonok.
Minél nagyobb annál jobb. -
DrM
csendes tag
720p alatti felbontashoz nem kell kulonosen eros HW, ha lenne akkor azon sirna mindenki hogy a pici telo annyiba kerul mint a nagy aminek 2x a felbontasa.
-
winhelper
tag
Mindig ugyan az a lerágott csont...
Aki használt 5 col körüli készüléket, az többet nem akar majd 4 colon netezni de még egy e-mail sem elolvasni. Pont!
Mert ezerszer ki lett vesézve, az okostelefon tartalom fogyasztásra van, ezért nem épp a minél kisebb kijelző a nyerő.
Ismétlem, aki használ (nem csak megtapogatja a kiállított darabot 5 percre) nagy kijelzőt, az utána nem akar kisebbre váltani. Én is sokkot kaptam, mikor a Note-ot kibontottam az üzletben, de 24 óra múlva már nem adtam volna semmiért sem. És most sem váltanék másra, nekem már az S3 is kicsi.
Ki kell próbálni egy phablet-et és aztán fanyalogni.
Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon.
Jöhet a 6,3 col és a Note 3, én vevő vagyok.
Aki egy kézzel akar mindent csinálni annak még mindig ott a Nokia 1100 -
pusszycat
nagyúr
Szerencsére a gyártók mindenre gondolnak, és kitalálták a phablet szót a mobil helyet így a gazdi védekezhet mikor piszkálják a tepsi-phone miatt " á ez nem telefon ez phablet "…
(5"-7" phablet)
-
5" ide vagy oda ha jó telefont szeretnél csak is 5" ban találod meg... (sajnos) Mondjuk kinek mi a jó telefon..
-
SPY0817
aktív tag
Jöjjenek csak jöjjenek meg tegyenek bele UHD kijelzőt mert az kell mert jól hangzik.. meg mert anélkül nem tudunk olvasni... Meg akkor minek tennének bele 8magot?
Ez kicsit kezd olyan lenni mint a kezdő palacsinta készítő... egy kis liszt.. túl sűrű.. egy kis tej.. túl híg.. "egy kis felbontás.. nem bírja a proci.. +1-2mag kevés a felbontás alszik a proci.."
Baromi fölösleges FullHD egy telefonba...Inkább fejlesztenék az aksikat mert az borzalmas hogy nincs okos telefon ami rendszeres használat mellett 1-2napnál tovább bírja..
-
Totheground
addikt
Kell a rossebnek.
Normalis telefon + tablet ezerszer jobb. -
marlboromen
aktív tag
-
Szerintem az 5" nagyságú mobilok,még használhatók,persze kinek a pap,kinek a papné,nekem a lányuk
-
feliks
senior tag
válasz
Polarstar #31 üzenetére
Ha fut rajta, és a Mobilarena is áldását adja rá(nem esik szét, télleg fut rajta az appok legtöbbje stb) akkor veszem is majd az kismillió százalék
Ha meg nem, akkor felkészülök előre a 2014-es trendre, és veszek egy Galaxy tab 10.1-et telefonálni
(#33) McSpy: a PAPlan-t kihagytad a felsorolásból
-
Mindenkinek jó hír, hogy jön a Blackberry London, Z1O vagy mi.
4,2 átló. Kényelmes fogás. Új oprendszer.Fanyalgóknak pedig: Igen, fut rajta a droid app.
Én is erre várok. Nem túl nagy, mégis jó.
-
kbencee
aktív tag
Eddig egy batár nagy SGS3-at használtam, most pedig egy közel 20 dekás Nokia 920-at. Egyik sem zavar, természetesen jár némi kompromisszummal a nagy méret, de ezek már nem csak telefonok, hanem komplex kommunikációs és szórakoztató miniszámítógépek, és ezeket a funkciókat ilyen nagy méretnél jobb használni.
Természetesen jobb lenne, ha 4-4,3 méretkategóriában is kiadnának csúcshardveres kütyüket. -
youngboy
senior tag
Nekem a 3,7"-s Desire S-m már jópárszor majdnem kiesett a kezemből ilyen fogásváltás közben. Szóval én ebből nem kérek. Tényleg nem az a baj, hogy ilyen tepsiket is csinálnak, de kisebb méretűek egyre jobban elhanyagolódnak. Én is most keresgélek 4"-ig (esetleg 4,3"), de jelenleg még nem igazán sikerült kiválasztani egyet sem, ami minden szempontból megfelelne. Gondolok itt a kijelző méret növelés tendencia mellett a nem kivehető akku és nem bővíthetőség tendenciájára is.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a nagy tepsik az egyre nagyobb felbontásokkal egyre drasztikusabban csökkentik az amúgy is nagyon karcsú üzemidőket.
-
flierqqq
tag
Itt mindenki fikázza a tepsiket.. de egy 4-5" simán meg lehet szokni, S3 után nekem nagyonfura "kis telókat" fogni.
-
Angel1981
veterán
Ezt a sok nyavalygót!
"Fúj, meg jaj! Ez túl nagy, nem kéne!"Lefogadom, Ti a női mellre is mondok ilyeneket, pedig abból tényleg csak kicsi van, és megfelelő méret!
-
ZolkoW
őstag
ha a telefont kéne tervezem, biztos jobban örülnék, ha ugyanazt a hardvert nagyobb térfogaton rendezhetem el
/persze vékonynak muszáj lennie, mert különben bumfordinak mondják majd/.
a 4.5" körüli már nem kicsi, de legalább elér a fülemtől a számig, mint egy telefonkagyló. fura, hogy ez még senkinek nem jutott eszébe... -
Johnny194
aktív tag
eddig egy 4,3 colos (akkor nagy, ma már kicsi) 162 grammos HTC HD7et használtam. Szerettem, hogy nagy a kijelző, és nem zavart, sőt tetszett, hogy viszonylag nehéz. Nemrég kaptam egy 4 colos 114 grammos Desire X-et. És nagyon bírom, hogy könnyű, kicsi, kompakt és könnyebb tartani is. úgyhogy eddig úgy voltam, hogy jó a viszonylag nagy (nálam 4,3-5") kijelző, de most változott a véleményem
-
feliks
senior tag
Hozzám került egy 4S, aminek maradnia kellett mindenképpen, szal egyszerű anyagi szempontok miatt történt a váltás, nem ízlés dolga volt..
De nem bánom már a dolgot, a rendszer kevésbé fekszik nekem, viszont a mérete-fogása-anyaga ideális nekem, csak kár, hogy a kijező nem nagyobb, azonos méret mellett
Az a baj, hogy a megfelelő egy szifon(vagy picit nagyobb, S2 magasságú csak széltére kisebb) méretű droid lenne, a samsungtól (hogy lehessen romolni, és legyen rá soksok dev) 4magos procival, 2gb rammal 8mpixel vagy nagyobb kamerával, memkártyabővítéssel, cseppálló kivitelben (hogy sokáig ne kelljen lecserélni)
és ilyen nincs és nem is lesz szerintem soha
-
rtzu
csendes tag
Megjelenik egy újdonság mindig ez a téma... Így nem jó, úgy nem jó. Aztán egy jól eltalált reklám, vagy teszt után rohantok a boltba megvenni.
-
mumk1
addikt
Keresni kell és van, kicsi és erős. Én már révbe értem, remélem sem a Meizu, sem a Xiaomi nem akar fHD-s batárokat gyártani, akkor maradok ezen a vonalon.
-
Peterson_
addikt
válasz
callmeakos #6 üzenetére
Hát ez tényleg nehéz kérdés
Mondjuk az is átalakulóban van, hogy mi számít óriás mobilnak...lassan már a Note sem lesz az
-
feliks
senior tag
Kb egy évig volt S2-m és fél évig Galaxy Nexusom. Hidd el, tudom miről beszélek, és nem hinném, hogy az emberek többsége a levegőbe beszélne. Most szifont használok, és várok és remélek, hogy lesz egyszer egy emberi méretű, normális droidom, de pillanatnyilag erre nulla reményem van. Ha a hardver nem lenne kevés, és nem lennék megrögzött csereberélős a telefonokkal, akkor azt mondanám, hogy méretre és kényelem szampontjából a Nexus S viszi a prímet. Fogni jó volt, kényelmesen elfért zsebben, és elég votl a kijelzője szükségesetben az internetezéshez. Aki meg még annyira dedós, hogy filmet akar nézni rajta metrózás alatt, az tegye azt, de egy egész iparágat erre építeni..
A Note/Note2-re egy szavam sincs, mert az kifejezetten egy célcsoport igényeihez igazodik. Node nem hinném, hogy ilyenből több lenne, mint abból, aki egy normális okostelefont akar normális vassal, normális mérettel, normális támogatással (nem mint a GalaxyS+)
Csak ez nem lenne leírható egy reklámban számokkal, és nm lehetne benyögni úton útfélen, hogy "az enyim nagyobb, több a PPI", és egyéb olyasmi, ami csak azért jó, hogy a leendő júzer elmondhassa, hogy az övében valami több..HelixP #14: csak egyet mondj, már veszem is! (4-4,3'', idei topHW, 8+mpixel, android, bővíthetőség)
-
-
helixP
nagyúr
Örülnék ha nem lennének ekkora telefonok.
Ami Neked nem tetszik az már ne is legyen? Nem inkább úgy kellene fogalmazni, hogy lehetnének kisebb telefonok is?
Egyébként van kisebb, azt is meg lehet venni.Arthuro_Adam: Azt ne mondd, hogy nincs rendes telefon 4''-környékén...
-
gabor94
tag
Örülnék ha nem lennének ekkora telefonok. Nekem viszonylag kicsi kezem van,a 4' kijelző az ingerküszöb. Haverom 4;7-esén nem tudtam egy kézzel lehúzni az állapotjelzőt.
-
Hans5341
csendes tag
Na, akkor hosszú távra kell egy Lumia 820 vagy 920, esetleg szifon5, mert utánuk nem lesz értelmes telefonra esélyem...
Mert, hogy 0 értelme és 0 logikája van ezeknek a burkolólapoknak, az fix, de legalább kreténül fog kinézni.
4,5ˇa maximum telóban, efelettieket vigye aki akarja én nem veszem el előle.... -
NeRo28
aktív tag
Én a 4.8 as galaxy s3-at 2 nap alatt megszoktam pedig nincs nagy kezem.Akinek nem teszik a fújol a nagy telefonokra az vegyen kicsit,ennyi.
Elsőre furcsa kezelni ezeket a tepsiket de pár nap és nem kell kisebb.Az a baj h sokan fél perc nyomkodás után mondják h nekik nem kell és teleírják az összes topikot h hülyeség a nagy képátló. -
RaveForce
veterán
ezek már nem telefonok, hnem multimédiás eszközök, lényegében számítógépek, nem is a telefonálás lett az elsődleges funkció már régóta, minden máshoz jobb egy nagy kijelző. kb ennyi.
akinek meg ciki(soha ne legyen cikibb dolog az életében...
) a fejéhez tartani egy ilyet, annak:
-
daniel909
addikt
annyira idiótának éreznék egy 6"os telefont magamnál... már az 5" is nevetséges nekem.
-
HTC vagyok
csendes tag
A képen men egy Ascend Mate van, hanem egy Oppo Find 5
-
callmeakos
veterán
Téényleg? Ezt a konzekvenciát hogy sikerült megszülni?
Minél nagyobb annál jobb.
-
ABal
őstag
-
feliks
senior tag
Én is így vagyok vele. Én már annak örülnék, ha valamelyik gyártó kitörne a sorból, és csinálna emberi méretű telefont(csúcshardverről már álmodni is szép lennne), nem ilyen otromba tepsiket..
Rozzo: Szerintem ez öngerjesztő folyamat. Akit csak ismerek, mind fújol, hogy ez vagy az nagy, aztán megveszi, mert tisztességes, minőségi HW-t akar (és az csak nagyban van) megszokja, és a következő telefonnal kezdődik a kör előlröl.
-
Angel1981
veterán
Jöjjenek csak, várjuk őket!
-
Rozzo
tag
TÚL nagyok, nem is értem hogy van kereslet rá......
-
Szerintem ezek már túl nagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest