- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
"Lehet, de akkor vegyél tabletet(vagy akár okostévét), mert azon mégjobb böngészni."
Van tabletem, de továbbra is PC-n a legjobb böngészni.
Mert már leírtam többször is, a tablet véleményem szerint a legkényelmetlenebb eszköz, főleg böngészésre."tessék már meghagyni a jónépnek a döntés lehetőségét, hogy eldöntse, neki mi a jó"
Már eldöntötte, ezért vannak olyan eladási számok, ami alapján a nagy cégek 5-6 colos zászlóshajókat gyártanak.
Mint már többen leírták itt, szerencsére nem a fanyalgók és a 4 col hívők döntik el, milyen csúcsmodellek lesznek.
Te miért akarod megmagyarázni, hogy a 5-6 col nem jó az embereknek?" Én a telefonon elsősorban telefonálok"
Akkor nem értem a felháborodásod és azt sem, miért érzed magad megszólítva a posztom által.
"Erre meg, hogy "Nem fogja senki megmagyarázni, hogy 4 colon jobb böngészési élményt nyújt egy okostelefon.""
Te sem magyaráztad meg, sőt egyetértettél velem, ha lesarkítom a hozzászólásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest