- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
30z.Samu #321 üzenetére
AnonimicInc Balazs videoit azert szeretem, mert szerintem humoros, illetve sokszor olyan dolgokat is megemlit, amiket sehol mashol nem hallok/olvasok. Pl S20-S21: ha kamerazas kozben atlosan emeled fel a kezed (pl felszall egy galamb, amit videozol), akkor lepcsos atmenetet kapsz. Ezt nem tudom azota javitotta-e a Samsung.
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #316 üzenetére
Én csak is Stökiéket hallgatom. Tegnap is annyira feldobták a napomat (S08xE01). A munkatársaim már baromi kíváncsiak voltak, hogy min szakadok egész nap a röhögéstől.
Öreg rókák, sokat megéltek már, és én rajtuk nőttem fel. Ezért az ízlésemet is valamilyen szinten már fiatalabb korom óta meghatározták. De a legfontosabb, ők nem azért csinálják, hogy megéljenek belőle, ők tényleg csak véleményt nyilvánítanak. És ez fontos, mert így nem kell lemenni aljas szintre, hogy legyen nézettség, hallgatóság. -
Tikakukac
titán
válasz
30z.Samu #305 üzenetére
Na akkor mondjuk ki, mert mindig oda lyukadnak ki ezen beszélgetések, hogy a saját vélemény és blabla: lehet úgy szponzorált tartalomról is tesztet készíteni, ahol nem kell konkrétan masszív tárgyi tévedésekig felhúzni egy tesztet, mert ez az elvárás. Ez volt az én bajom.
Legyen mindenkinek saját véleménye, legyen mindenkinek egészséges kritikája ezekkel kapcsolatban, de mivel én erősen érintett vagyok a témában és sokszor dobtam vissza megrendeléses tesztet, ezért nekem különösen vérnyomás növelő volt néha 1-1 pont. -
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #312 üzenetére
Pedig a legtöbb esetben az emberek, azért hallgatnak/néznek ilyet, hogy a saját véleményüket, látásmódjukat lássák/hallják viszont. Mert az megerősíti őket abban, hogy igazuk van, vagy jól gondolják.
Én a témában például elolvastam Flecha Telex-es cikkét, és kész. Benne van minden, informatív. Többet annál senki sem tud jelenleg ezzel az egésszel kapcsolatban. És még csak azon se kell gondolkodni, hogy egyetértessz e vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Egyedi ékszerdobozka
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest