- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
janeszgol #360 üzenetére
En vilag eletemben PS-es voltam, ezt a generaciot viszont XSX-el kezdtem. Biztos fogok venni PS5-ot, ha a generacio felenel jon egy Pro verzio (bar valoszinubb, hogy meg elotte elgyengulok es veszek), az exkluzivokat nem akarom kihagyni, de az XBOX a mostani uzleti modelljevel es a jelenlegi videokartya arak mellett egyszeruen tul jo ar/ertek aranyt kepviselt, hogy kihagyjam.
Masik erdekesseg, hogy a Forza Horizon 4-el szemezgettem anno, jonak tunt videokon, de korabban nem voltam oda az autos jatekokert, ezert nagy esellyel a budos eletben nem vettem volna meg. GamePass miatt tettem vele egy probat, teljesen behuzott es onnantol kezdve 100% volt, hogy kelleni fog egy XBOX a nappaliba.
-
30z.Samu
titán
válasz
janeszgol #363 üzenetére
Vannak jó videói a Balázsnak, nem mondom hogy nem nevettetett meg soha, mert hazudnék. Csak valahogy kikerült a látószögemből és kevesebbet nézem. Meg Nekem Tech2 Laci tesztjei valahogy minőségibbnek tűnnek, holott Balázs tényleg mond olyan dolgokat, ahol máshol talán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest