Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz <Adamsky> #22 üzenetére
igen, és aki megvette használtan szeretné is használni, nyilván azért vette
ez egy jó kezdeményzés, de csak úgy, ha beszabályozzák a javítási ktsg-eket is
egyébként sokkal egyszerűbb lenne mindenre minimum öt év gart adatni, akkor lehet zömében nem ipari hulladékokat gyártanának
meg betiltatni az ergya' akkukat, második braun borotvám is azért megy levesbe, mert a csodás ni-mh akku betojik, ami persze nem cserélhető - illetve macerával igen, amennyit az egész nem ér -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
válasz <Adamsky> #22 üzenetére
Hát, én nagyon másként látom azt a kérdést.
Én pont azt látom, hogy sorban mennek a szemétbe azok az eszközök, amelyeket még szeretnék, szeretnének használni, szívesen javíttatnák őket, de egyszerűen nem lehet.
Abban viszont maradéktalanul egyetértek Veled, hogy az eszmei avultatás brutális mértékű. Csak sajnos nem azért, mert ténylegesen szükség lenne a régebbi eszközök teljesítményére, hanem azért, mert a gyártók rohadtul rájátszanak erre.
Egyszer dolgoztam egy tervezett avultatási projektben -- maguk a mérnökök is hányingerrel küzdöttek a pénzügyi / marketingosztály igényeitől.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest