- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
atti_2010 #74 üzenetére
Rendben. Én mondjuk nem azzal vitatkoztam, hogy az a bizonyos MSI lap nem jobb, mint bármelyik, a cikkben szereplő Asus (biztosan az, igazából meg sem néztem), hanem hogy szerintem a Vcheck pointokra nincs semmi szüksége a userek 99%-ának.
Persze meg lehet cáfolni az állításomat, csak akkor indok kellene, hogy miért is kell nekem (vagy másnak) otthon a lehetőség, hogy műszerrel méregessem a procinak adott feszültséget. Úgy gondolom hogy tuningoláshoz bőven elég, ha a BIOS-ban ki tudsz olvasni egy "szoftveres" értéket, illetve tudod növelni és csökkenteni azt bizonyos lépésközönként. Mi van akkor, ha mondjuk 1.650 V-t akarok beállítani és a BIOS ezt is jelzi nekem, de a valóságban csak 1.648 voltot kap a proci? Megmondom: semmi.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
atti_2010 #70 üzenetére
Ja, az nem ér semmit.
Eddig valahogy mégis tudtak tuningolni az emberek, hiába nem volt vcheck point a lapokon. Egyébként sem kell tudnod a hajszálpontos értéket, ahhoz hogy a procit húzhasd. Erre maximum extrém tuningosoknak lehet szüksége, de még nekik sem feltétlenül. Egyszerű parasztvakítás az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest