- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Azért ha nem az összes lenne rossz, akkor gyanítom a Samsung se csinálta volna ezt az akciót. Nekem az 5S hál' Istennek tökéletesen működik, szeretem is, legjobb barátomé kétszer romlott el, mindkétszer a lightning csatlakozó szakadt be. (Szintén 5S) Mindkétszer kicserélték neki a telefont, pedig garanciális idő vége felé járt nagyon, ráadásul szerintem nem az iPhone hibája volt, alapvetően nem is feltétlenül garanciális hiba egy csatlakozó beszakadás, simán elképzelhető, hogy bele lett erőltetve. (Micro USB-re pl ez különösen igaz, ahol még az se mindegy, hogy hogy próbálod bedugni) Szóval én rossz tapasztalatot eddig nem hallottam az Apple garanciájáról, de ami a cikkben szerepel a 6S kapcsán, az tényleg unszimpatikus, minden plusz költség nélkül ki kellett volna cserélni a hölgynek a telefont egy i7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több régebbi modell akkumulátorproblémájáról írtak az elmúlt napokban, ám az igazság felderítése itt is a nyomozás feladata.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Ryzen 7 CPU-k
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest