- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Azért ha nem az összes lenne rossz, akkor gyanítom a Samsung se csinálta volna ezt az akciót. Nekem az 5S hál' Istennek tökéletesen működik, szeretem is, legjobb barátomé kétszer romlott el, mindkétszer a lightning csatlakozó szakadt be. (Szintén 5S) Mindkétszer kicserélték neki a telefont, pedig garanciális idő vége felé járt nagyon, ráadásul szerintem nem az iPhone hibája volt, alapvetően nem is feltétlenül garanciális hiba egy csatlakozó beszakadás, simán elképzelhető, hogy bele lett erőltetve. (Micro USB-re pl ez különösen igaz, ahol még az se mindegy, hogy hogy próbálod bedugni) Szóval én rossz tapasztalatot eddig nem hallottam az Apple garanciájáról, de ami a cikkben szerepel a 6S kapcsán, az tényleg unszimpatikus, minden plusz költség nélkül ki kellett volna cserélni a hölgynek a telefont egy i7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest