Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Nem tudom, hogy csináltad de sikerült valami homlokegyenesen másra válaszolnod mint amit írtam.
Egyébként nekem se a kedvenceim de az objektivitás kedvéért:
Úgy 20 éve nem nagyon gyártanak már tömegszámra tipikus benzinfalókat.
Azt egyébként csak csendben mondom, hogy egyrészt egy nagyobb motor nem feltétlenül fogyaszt arányosan többet mint egy kicsi de kihegyezett, másrészt a fogyasztásból nem következik automatikusan a nagyobb károsanyag kibocsátás.(nézd csak meg egy európai downsizing kórban szenvedő hypermodern turbós 1000-es vagy 1,4-es motor kibocsátási értékeit a maximum teljesítmény körül. Katasztrófa, hiába euro sok a besorolása. Afelől meg ne legyenek kétségeid, hogy többnyire maximumon mennek, mivel még egy átlagos kigyorsításhoz is rendesen oda kell lépni.
Az Apple szerintem is egy etikátlan, elszállt cég egyébként ami leginkább a saját fogyasztóit tojja le.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több régebbi modell akkumulátorproblémájáról írtak az elmúlt napokban, ám az igazság felderítése itt is a nyomozás feladata.
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- Motoros topic
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest