- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
"az Opera filozófiája szerint mindenkinek joga van eldönteni, hogy a bövíthető operációs rendszerű eszközén melyik böngészővel szeretné felfedezni a világhálót."
Az opera ezen elméletére próbáltam reagálni a példámmal. Talán minden bővíthető operációs rendszerre van minden böngésző? Én pl. az N95-ömön is szeretnék safarit használni ezzel az erővel.
jorgi22!
Jobb szeretem úgy nagyítgati az oldalt, ahogy nekem a legkényelmesebb. Szerintem a multitouch-os zoomolásnak óriási szerepe van a felhasználói élményben, szinte sose zoomolok dupla kattintással.
Lehet, hogy messze nem objektív a megítélésem az operáról, mert kénytelen vagyok adott készülékekhez viszonyítani, amiken eddig próbáltam. Se apám 5800-ján, se N95-ön nem volt élvezhető a használata, de inkább őgy fogalmaznék, hogy maga volt a kínszenvedés. (persze a gyári böngészőnél jobb) Nyilván, a használati élményhez a készülékek típusai is nagyban hozzájárultak, de nem táplálok szép emlékeket az operával, az első benyomás pedig igen fontos.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Az "alternatív" iPhone-os böngészők mind UIWebViewra épülnek, azaz gyakorlatilag ugyanazt a WebKitet használják, mint a Safari, csak egy kicsit más felületet csinálnak köré. (Pl. a Dolphin is ilyen Androidon.)
Az Opera viszont teljesen más... Remélem beengedik.
Sajnos elég jó a jogalapjuk arra is, hogy nem“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest