Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz gerilee #4 üzenetére

"az Opera filozófiája szerint mindenkinek joga van eldönteni, hogy a bövíthető operációs rendszerű eszközén melyik böngészővel szeretné felfedezni a világhálót."

Az opera ezen elméletére próbáltam reagálni a példámmal. Talán minden bővíthető operációs rendszerre van minden böngésző? Én pl. az N95-ömön is szeretnék safarit használni ezzel az erővel. :)

jorgi22!

Jobb szeretem úgy nagyítgati az oldalt, ahogy nekem a legkényelmesebb. Szerintem a multitouch-os zoomolásnak óriási szerepe van a felhasználói élményben, szinte sose zoomolok dupla kattintással.

Lehet, hogy messze nem objektív a megítélésem az operáról, mert kénytelen vagyok adott készülékekhez viszonyítani, amiken eddig próbáltam. Se apám 5800-ján, se N95-ön nem volt élvezhető a használata, de inkább őgy fogalmaznék, hogy maga volt a kínszenvedés. (persze a gyári böngészőnél jobb) Nyilván, a használati élményhez a készülékek típusai is nagyban hozzájárultak, de nem táplálok szép emlékeket az operával, az első benyomás pedig igen fontos. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

félisten

válasz gerilee #4 üzenetére

Az "alternatív" iPhone-os böngészők mind UIWebViewra épülnek, azaz gyakorlatilag ugyanazt a WebKitet használják, mint a Safari, csak egy kicsit más felületet csinálnak köré. (Pl. a Dolphin is ilyen Androidon.)

Az Opera viszont teljesen más... Remélem beengedik.
    Sajnos elég jó a jogalapjuk arra is, hogy nem :(

“All nothings are not equal.”

Új hozzászólás Aktív témák