- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz manchester85 #55 üzenetére
Már korábban leírták, de úgy látszik te szépen átugrasz egyes részek felett. Amerikában, ami az egyik legnagyobb piaca az Iphone-nak, nagyon sok helyen örülnek a 2g-nek is. Nem az adatmennyiség, hanem a GYORSASÁG miatt lenne például nekik kedvező a Mini.
Szerk.: 3G területen persze, hogy könnyű a safarival netezni, de a városokon kívül sok helyen Mo-n sincs meg ez, csak EDGE. Azért ott sok előnyét látnád, hidd el nekem
Nekem 5800-án volt mini, én is oda nagyítottam ahova akartam. Ez minden telefon minden böngészőjénél így van szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz manchester85 #55 üzenetére
Azért az 2 külön dolog, hogy Opera mini hiánya miatt nem vettem, vagy Opera mini miatt vennék! Akkoriban nagyon tetszett az iPhone, de baromira nem érdekelt a safari. Képzeld el, vannak egyéb jó tulajdonságai is, ami miatt érdemes venni, ami miatt jobb (volt), mint a többi.
Egészwn pontosan azt sem tudom, hogy te melyikről beszélsz, hisz az általad írt telefonokon megy az opera mobile, és az opera mini is.
Fel kellene fogni, hogy a mini nem csak egy böngésző, hanem több hatalmas szerverpark áll mögötte ingyen, és bérmentve, amik tizedére csökkentik az átvitt adatmennyiséget, és baromira nem mindegy, hogy 5 vagy 50 másodpercig tölt egy oldalt. És mint írtam, ez egy lehetőség. Nem a safari cseréjéről van szó, hanem egy kiegészítő, amit út közben lehetne használni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest