Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a pénz nem számít hülyeséghez annyit hozzátennék, hogy az csak egy dolog, hogy élményben az opera mini sehol nincs a safarihoz képest, de hiába dolgozik kisebb adatmennyiséggel, ha nem csak a böngészésre kell a net... pl youtube, yt videók letöltés, és sok egyéb netet igénylő program nálam pl a sport eredményeket figyelő app, az uefa alkalmazás (amiben szinten videókat is tölt be) facebook alkalmazás, időjárás, twitter (szintén videókat is nézek), a f1 app, meg itt figyel már a gépen a nyári vb eredményeket, statisztikákat figyelő app, megy a mail, stb. szóval sok dolog, és nem is soroltam fel mindet.
az operának 2 előnye van: kevesebb adatforgalom és ebből adódóan gyorsabb. ebből az első nem lényeg a fent leírtak miatt, a második marad egyedül, de mivel a böngészés élménye még mindig safarin a legjobb (nálam utána jön az 2.1-es android böngésző, majd a hd2 féle módosított opera mobile, aztán a mini, és azzal egyenlő az n900) ez kártpótol. ezzel szerintem a legtöbb iphone user egyetért, így szerintem korrekt az az állítás, hogy a mini a legtöbb felhasználónak felesleges. ennek ellenére egy jó program, és ahol se wifi se 3g ott biztos jól jön, de szerencsére ilyen ritka nálam. szóval igazából az iphone 2G-n látom igazán értelmét. persze ez mind magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Opera Software a közösség erejével próbálja kikényszeríteni az Apple jóváhagyását.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest