Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

a pénz nem számít hülyeséghez annyit hozzátennék, hogy az csak egy dolog, hogy élményben az opera mini sehol nincs a safarihoz képest, de hiába dolgozik kisebb adatmennyiséggel, ha nem csak a böngészésre kell a net... pl youtube, yt videók letöltés, és sok egyéb netet igénylő program nálam pl a sport eredményeket figyelő app, az uefa alkalmazás (amiben szinten videókat is tölt be) facebook alkalmazás, időjárás, twitter (szintén videókat is nézek), a f1 app, meg itt figyel már a gépen a nyári vb eredményeket, statisztikákat figyelő app, megy a mail, stb. szóval sok dolog, és nem is soroltam fel mindet.

az operának 2 előnye van: kevesebb adatforgalom és ebből adódóan gyorsabb. ebből az első nem lényeg a fent leírtak miatt, a második marad egyedül, de mivel a böngészés élménye még mindig safarin a legjobb (nálam utána jön az 2.1-es android böngésző, majd a hd2 féle módosított opera mobile, aztán a mini, és azzal egyenlő az n900) ez kártpótol. ezzel szerintem a legtöbb iphone user egyetért, így szerintem korrekt az az állítás, hogy a mini a legtöbb felhasználónak felesleges. ennek ellenére egy jó program, és ahol se wifi se 3g ott biztos jól jön, de szerencsére ilyen ritka nálam. szóval igazából az iphone 2G-n látom igazán értelmét. persze ez mind magánvélemény!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák