- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na igen. Ez nagyon jó.
Iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet tálalni ugyanazt a statisztikát - más és más adatot kiemelve belőle ugyebár...
Nem mindegy, hogy az a hangsúlyos, hogy már milyen hűde nagy százaléka van a KitKat-nak vagy épp az, hogy milyen rengeteg olyan eszköz van, ami "el van felejtve"...
Szerk:
#6... "max egy frissítés aztán vegyél újat" - miért is...? Ez akkor igaz, ha mindenáron a legfrissebb rendszer kell... Sok olyan jól működő telefon van, ami "régi" rendszert futtat, és nincs vele semmi gond... Azért nem egy embernek bőven elég ha mindent gond nélkül tud a telefonja, és nincsenek sebesség problémái sem...szóval szerintem nem kell minden áron a frissítés...
Más oldalról megközelítve nem a frissítés hiánya a legfőbb szempont telefoncserénél... szerintem....
Konkrét példa egy másik topicból...
És szerintem elég sok ilyen van még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest