- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
Menthirist #68 üzenetére
Hát én is "morfondírozok" azon, hogy mi legyen a fejlesztés(em) útja a közeljövőben ! Ha jövőre jön is a Zen, és tényleg hozza netán ( adj isten, hogy úgy legyen ), az I7-ek teljesítményét, akkor érzésem szerint az "ÁRÁT" is fogja hozni, ha nem is 100%-ban, de 80-90 -ben biztos ! Természetesen a DDR4-es ram, se lesz két marék "sportszelet" árával egyenlő , és mivel abban sem vagyok biztos, hogy az Asrock 990FX Extreme4-esembe "roncsolásmentesen" bele tudom erőltetni a Zent, és a DDR4-et, így logikus, hogy az is cserés lesz !
Szóval ha még a régi cuccokat el tudom adni jó áron, akkor is sok-sok 10.000-ret hozzá kéne tolnom az új alkatrészekhez ! Megvárom a Win10-et, meg a DX12-őt, és megnézzük, hogy az új oprendszer, és az új API(k) mennyivel "hatékonyabban" használják ki a jelenlegi konfigomat ! Lehet hogy ha ez a Multi GPU-s dolog jobban fog működni az új oprendszerekkel, és API-kkal, mint a SLI, és CF a régiekkel, okosabb lesz egy második 290-es beszerzése, ha még a tápot cserélnem is kell hozzá !
-
jedis
senior tag
válasz
Menthirist #66 üzenetére
Én reálisnak azt tartom, hogy a dVGA, az IGP-vel fog együtt dolgozni, és max. két ugyan olyan VGA ( 2db 290-es, 2db 970es stb. stb. ) fog Multi GPU módban menni együtt ! Talán még az egy családon belülieket megoldják, pl. 290+290X páros, vagy 970+980 páros, de akkor a nagyok "lebutulnak" a kicsik szintjére ! Ezen kívül más alternatíva nem nagyon lesz, nem éri meg "molyolni" vele a programozóknak , ha még papíron lehetséges is lenne más párosítás !
-
Eclips21
őstag
válasz
Menthirist #38 üzenetére
En az amd-s alaplapbol indultam ki. Sabertooth 990fx gen3, mert ez PCIe 3.0-s, de az inteles x99 is tudja szerintem
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Menthirist #9 üzenetére
Ezt nagyon nehéz leírni, mert annyi működés ahány implementáció. Az is nagyon számít majd, hogy Windows 10 only a játék vagy sem. A WDDM 2.0-val nagyon sokat lehet spórolni, mert bevezeti a valós virtuális címzést a GPU-kra.
A Nitrous esetében mozaikokra osztják a képek és ahány GPU-d van annyi mozaikot számolnak. Tulajdonképpen egy szteroidozott SFR, annak alapvető hátrányai nélkül. A memóriahasználat a jelenettől függ. 4 GPU esetében nagyjából 700-900 MB közötti a memóriahasználatuk. Ezt nem is fogják optimalizálni, mert ma nem lehet 1 GB-nál kevesebb memóriával rendelkező GPU-t venni. Ez az SFR egyébként alapvetően csökkenti a VRAM terhelést, tehát 1 GPU-val már ugyanaz a képkocka 1,5 GB VRAM-ot használ. Ezt sem valószínű, hogy optimalizálják. -
wednesday
őstag
válasz
Menthirist #47 üzenetére
"Tehát nem lesz az hogy hirtelen kiadnak egy dx12 patch-et mondjuk egy régi játékhoz és hirtelen szárnyakat kap"
Max marketingből, ami lehet többet árthat a végén.
-
Eclips21
őstag
válasz
Menthirist #9 üzenetére
Jobb alaplapok(csipszetek) 2db vga-ig 16x-ost tudjak. A pci-e 3 meg 1000MB/s, gondolom meg se kozeliti a vga belso memoria sebesseget
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #25 üzenetére
Akkor te minek neveznéd az embert, aki átrohangál a szomszédhoz lisztért meg tojásért mindig süti sütés közben, mert csak ott van hozzá kamra meg hűtő az elkészült krémnek? Mindig átmegy ha kell neki egy tojás, vagy fél kiló liszt, ahelyett hogy a saját konyhájában lennének a hozzávalók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest