- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem gondolnám hogy hozza az i7 erejét. Leküzd majd valamennyit a hátrányából, de azért az túl szép lenne ha hirtelen hozná (bár persze kérdés milyen régi i7-esét
).
Én inkább most azon agyalok, hogy a 290X+8320-as kombómnál cseréljek-e majd fiji-re eladva a 290X-et (első körben, aztán majd talán később procit is, de mantle és majd dx12 és vulkan alatt elvileg nem lenne gond a mostanival sem), vagy annyira drága lesz a fiji, hogy inkább még egy 290X-et és egy 4790k+alaplapot veszek az árából (igen, kb kijön mindhárom a fiji feltehető árából
). A dual kártya viszont aggaszt, mégha papíron a jövőben jobb is lesz a támogatása.
a gép amúgy vr-ra kell majd.
de igazából üresben pörgök amíg be nem jelentik a hivatalos árat.
-
wednesday
őstag
Én is remélem, hogy a Zen felzárkózik. Bár nem feltétlen baj, ha nem éri el az i7 teljesítményt. Úgyis drága az a vonal. A legtöbbünk nem menne sokra vele, ha a prémium kategóriába megy a verseny.
Az i5-öket fogja be, hatékony teljesítmény/fogyasztás/ár kategóriában. A köznépnek, a gépépítésre az bőven jó lenne. Mindjárt nem 50-60 ropiról indulna a "középkategória".
-
Én is azt tartom a legreálisabbnak perpill (legalábbis még évekig) hogy két-három-négy ugyanolyan kártyák között + integrált ha van. Integráltra küldenek amit küldenek (előfeldolgozás, fizika, AI vagy post-process effektek), de a konkrét rendert (most hogy SFR vagy AFR, mindegy) a dvga-k végzik, ahol kompatibilitás-maximalizálás miatt azonos a preferált.
nem hinném hogy sikerült annyira általánosra megírni a dx12-t (meg majd a programokat), hogy minden olyan kompatibilis elemekből áll, amiből mondjuk egy 290X-nek vagy 24, egy 280-nak csak 18, aztán a feladatot rugalmasan ilyen arányban szét lehet majd dobni. Elvileg a tile alapú renderrel még meg is lehetne oldani, de valahogy kétlem hogy ez ilyen egyszerű lesz
Sőt szerintem ez a dupla vga-s felállás is max javulni fog kompatibilitásilag, de hibátlan nem lesz
De már az is nagy eredmény lenne ha javulna.
Vagy csak én vagyok túl óvatos
De cáfoljanak meg, én nem fogok ellenkezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest