- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
tranceplanet #131 üzenetére
Nekem a bioshock jatek nem kell, talan a c3, de ugy mar draga. Koszi a tippeket!
Meg a nagykeres vasarlas lenne tuti pl. Experttol. De az mahagszemelykennt nem megy...
-
tranceplanet
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
tranceplanet #129 üzenetére
Köszönöm a tippet!
De máshol 120k (hardverker), itt meg 140k.
-
tranceplanet
addikt
-
tranceplanet
addikt
Nem kötekedésből írom:
A cikk lényege, ha nem jött le. Az AMD, többek között azért is fektet ebbe a programba ennyi pénzt, hogy az új generációs kártyák ki legyenek használva. Hiába tud ezerféle feature-t az új kártya, ha nem jön rá olyan cím, ami ki is használná azokat. Évek óta nincs nagy fejlődés a játékok grafikáját illetően, ez nagyban köszönhető annak is, hogy a piacon lévő konzolokról portolnak PC-re. Talán számíthatunk fejlődésre, ha kint lesz a PS4 és az Xbox720. Más dolog, ha az AMD pénzt fektet ebbe, akkor a kártyái is jobban fogynak. Ebben a programban legalább van innováció, mellesleg ebből az nVidia tulajok is profitálnak. Azt azért te sem várhatod el, hogy egy közel öt éves kártya még ma is kiszolgáljon. Fejlődés hiányában egy Geforce MX440-en tolnánk most is -
Zotya84
őstag
Hm... megjött az Experttől a 7950-em és csak a Uniqe ID kártya hiányzik belőle... Még jó, hogy előre lebeszéltem, hogy benne van a promóban... Most járnak utána nekem, hogy miért is nincs benne...
-
D.Va
őstag
-
BeLucZ
addikt
4870nél még a kevés vram is limitál, ha legalább 1 gigás lenne, bár nem tom milyen verziod van, mert ha legalább 1 gigás akkor nem szóltam
nekem is volt anno 512 megás, de rohadtul idegesitett hogy forró volt iszonyatosan és folyton kifogytam a vrambol, mert 1920x1200ban tolom, amugy nem volt rossz kari -
D.Va
őstag
Próbáltam a Metro-t! Ott már izzad rendesen a teknika!
De szerencsére nem hallom ahogy visít mert jó messze a konyhaszekrényben van a PC
Ezt a DS3-at én is csak kipróbáltam nekem se jön be... Az 1-el se játszottam csak pár órát de az sokkal jobb volt... A Metro meg sokkal jobb...
Nos egy elég friss cím: Dead Space 3
Most telepítettem fel 10 perce
És a játék alapból élsimítással indul de nem tudom hányszoros mert inaktív az "advanced options", nem tudok belépni... De ránézésre minimum 4xAA, de inkább 8x-nak tűnik... (Catalystben álkalkmazásvezérelt...)
Ez így 35-40 FPS
______________Íme:
Ja a többi: Corsair Dominator 4GB DDR2/1066 és Phenom II X4 940 BE és semmi nincs húzva.
-
D.Va
őstag
Képzeld élsimítás nélkül elég szépen megy 1920-ban a legtöbb új cím
Azért a gép többi paramétere illetve a "rendszer" se mindegy a háttérben (PC boltosként sok-sok gép megfordul a kezem közt és sok "komoly gamer arcnak" olyan gány a gépen rendszer hogy sírni tudnékAztán csodálkoznak hogy mért nem pörög úgy a gép mint a tesztekben. Összevissza van minden telepítve, 200 ikon az asztalon, egy káosz az egész, de hagy ne soroljam
)
Eddig 2 cím volt ami komolyabb gondot okozott a VGA-mnak, a Most Wanted meg a FarCry3
Szóval tudom, ideje már cserélniDe ez akkor is kicseszés
-
D.Va
őstag
Hát ***** meg. Ne mondják már nekem hogy a 4 éve a gépemben lévő Radeon 4870-es kártyámon nem fut(na) el a Crysis 3.
Egy fika 10 ezer ft-os (pl Radeon6450-es) kártyán meg elindul csak mert DX11-es...Vicc. A 4870-esem állva hagyja az ilyen DX11-es gagyi vga-kat DX11 ide-oda. Ezt direkt kicseszésből csinálták hogy venni kelljen új VGA-t... Pedig a 4 éves 4870-en is majdnem mindennel maxon játszok 1920-ban... (persze nem minden de sok minden - ezt a kötekedők miatt írtam mert előre látom a beszólásokat...
)
Most vehetek új kártyát. Krízis van!!!
-
crashpipi
csendes tag
Bátran vegyen mindenki a BestByte-tól! Postázták nekem a promóciós kódokat utólag, pedig csak most hétfőtől él az akció és én múlt hét csütörtökön rendeltem meg a kártyát tőlük.
-
crashpipi
csendes tag
válasz
BomiBoogie #109 üzenetére
Rákérdeztem a Best Byte-nál erre az akcióra. 02.04-től ők is csatlakoztak.
Ezt a választ kaptam:
"Részveszünk az akcióban, ami tegnap előtt az az 2012.02.04-én indult nálunk.
Mivel Ön előtte vásárolta a kártyát, így nem járt hozzá a promóciós játék.
Egy pár nap türelmet kérnék, amíg tisztázódik, hogy hogyan tudjuk ezt Önnek pótolni.
"
02.01-én pénteken rendeltem, meg de csak 4-én vehettem át, így pótolják majd elvileg a promóciós kódokat.)
-
crashpipi
csendes tag
Én tegnap vettem MSI HD7870 OC-t a BestByte-tól. Semmit se kaptam...
(
-
TK36
aktív tag
Végre az AMD is előrukkol több dologgal, mivel tán így ki tud törni.
Csak így tovább, több ilyen dobásuk legyen még. És tán az eladásaik/bevételük is megugranak.
-
crashpipi
csendes tag
Sajnos pl a BestByte-tól rendelt 7870-ekhez nem jár promóciós kód.
-
válasz
atti_2010 #100 üzenetére
Nézd.. jelenleg a DX11.1-nél járunk.. mégis igaziból egy DX10.0-s kártyával is lehet játszani bármilyen új játékkal, feltéve ha van elég kakaó az adott kártyában, de pl egy GTX 295 asszem kb mindenre elég
HA kijön a DX12 vagy a DX13 vagy tök tudja mi lesz a neve, egy jó darabig tuti elegendő lesz az előző generációs/korábbi DX API-t támogató kártya! Itt egy ideje azt beszéljük, hogy a DX11-es kártyák is már bő 3 éve elérhetők, mégis majd csak msot jön az első oylan játék ami minimumban is megköveteli ezt az API-t -
M3Ny3'T
senior tag
Csak szerintem nem kis dolog, hogy elcsábították a Crytechet? Eléggé megrögzötten NV-sek voltak.
-
-
Ha ismered a ténykedéseimet, akkor értheted miért sírok
Nem vagyok miller, de azért igyekszem az új hardvereket/legjobb ár érték arányú gépeket magaménak tudni... ez azlért naggyából meg is van... De siratom a régi gépeimet, hogy mostmár lesz olyan játék aminek nem tudok fityiszt mutatni a 6-8 éves koruk ellenére
Szerencsére egyenlőre ilyen játék csak a Crysis 3 lesz, és biztos lesznek még 2013-ban nagy nevek aminek elég a DX10 is -
SzlobiG
félisten
-
Szerencsére az én számítógépes szokásaim oylan, hogy kevés ember rendelkezik ilyennel...
Én olyan vagyok, hogy szeretek minnél régebbi gépen minnél újabb játékokat futtatni, és minnél jobban kihasználni egy adott gép/platform erejét, tulajdonságát, lehetőségeit...
Amikor kijön a Crysis 3 fogok tudni vele játszani... hiszen itt van a jóöreg 5850-esem, ami kap egy tesót is...
De nekem az is egyfajta "játék" hogy kikísérletezem, mit bír pl egy S939-es platform, ha plafonra van fejlesztve... lásd 8800 Ultra SLI illetve HD2900XT... ÉS meglepően jól emnnek rajtuk a mai modern játékok is.. pl a Far Cry 3 a 8800 Ultra SLI-vel 1680 medium/high keveréssel is tökéletes, de még 1920 mediumban is játszható értéket produkál... Viszont sajnos a Crysis 3 már nem fog elindulni rajtuk.. cseréljem le? le van cserélve van modernebb gépem, játszani tudok vele, van hozzá vasam, de az még nem változtat azon, hogy a 939-es csodáimon nem fognak elindulni, pedig a potenciál/ nyers "erő" meglenne hozzájukcserélem le a VGA-kat, elvégre a PCIe csatik lehetővé tesznek modernebb kártyák használatát is... De itt elvről van szó... hogy a Crysis 3 már nem fut a 2900XT-n sem pedig a 8800 Ultrán, pedig "izomból" bírná
-
Bingisz
addikt
A ramirisnál február 4-től van az akció. Szóval részt vesznek a magyar boltok is.
-
-
-
válasz
fatallerror #84 üzenetére
Nem marketing, bődületes sok újítás, és előny van benne... akkor tessék kihasználni
Ne felejtsük el, hogy az ATI Only DX10-et tudó HD2900XT-je is ismerte már a teszelálást mégse volt egy szaros program se ami használta volna
Hogy őszinték legyünk, most is alig van játék ami használná érezhetően
Oké, ez egy olyan "effekt" ami azért is jó mert valamiylen szinten tehermentesíti a CPU-t...
Akkor ismét felhoznám a Far Cry 3-as példát! Ugyanaz a grafikai világ DX9-ben lényegesebben magas FPS számmal futm, mint DX11-elSzal hűdejó a fejlesztőknek, csak épp az User nem hogy grafikai előrelépést nem vesz belőle észre, de még teljesítméynbeli csökkenéssel is számolnia kell.. állat
-
xtremez
aktív tag
Crysis és az AMD együtt ?
Remélem akkor ez azt jelenti, hogy rendesen optimalizált lesz és nem láthatatlan tesszellált tengert kapunk..
-
fatallerror
addikt
van különbség de nem csak szemre kell látni a különbséget, másképp működik néhány dolog ami nem neked jobb hanem a készítőknek. tehát ezért látják sokan marketingnek a dx 11-et v dx 11.1-et mert nem látod h mi más pedig a 2 említett api között is van különbség és 1-1 apró fícsör sokat segít a készítőknek
ami végeredmény általában megis látszik, szebb a játék stb
marketing persze mindenhol van, ezért kár bárkit is okolni#81) BomiBoogie: vizsgáztatsz?
-
válasz
BomiBoogie #81 üzenetére
Aminek mi is a végeredménye?
-
atti_2010
nagyúr
Egyre kevesebben vesznek VGA-t és ezeknek a gyártását fenntartani nem aprópénz, vagy növelik a játékok minőségét és ösztönzik az embereket hogy vegyenek VGA-t vagy le lehet húzni a rolót, akinek nincs pénze nem muszáj a legújabb játékkal tolja, rengeteg régebbi játék van ami egy APU-n is tolható.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
(#80) bacsis
(#79) fatallerror
Mindkettőtöknek igaza van, most már csak össze kell gyúrni a két véleményt. -
válasz
fatallerror #79 üzenetére
De gondolj bele, mennyivel jobb lenne ha 5-6 évente kéne csak gépet cserélni
illetve ez nem jó kifejezés... 5-6 évente kellene VGA-t fejleszteni... Egy 2006-os Core2-es vagy Athlon 64X2-es CPU-val még BÁRMILYEN játék elmegy, max nem csúcsra kihegyezett grafikán... de elindul és játszhatsz vele... Ugyanez a VGA kártyára már közel sem érvényes
Hiába van meg a potenciál egy-egy architektúrában... az nincs kihasználva igazán sose'
Nézd meg a Far Cry 3-at.. tű éles gyönyörű grafikája van, DX9-ben... átkapcsolhatsz te DX11-re is, jahh hogy nincs szemmel látható különbség? akkor miről beszélünk?
HA a DX9-ből ennyit ki lehetett hozni, a DX10-ből miért nem?
Én csak egy átlag felhasználó vagyiok aki csak felületesen ismeri ezeket az API-kat, illetve működésüket, de azt látom én is, hogy nagyon nincsenek kiaknázva a lehetőségek -
fatallerror
addikt
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
szerintem az utóbbi időben nincs gond a játékokkal, sosem volt évi 30 nagyjáték meg kifizetni se fizetne senki ki annyit
elég csak picit visszamenni, pl far cry 3, szerintem 2-3 éve minden évre több jó játék is jut amelyekért gépet is érdemes fejleszteni
idén is sok jó jön. 3 évente még a magyar is összetud hozni 1 150 ezres gépet ami így nem 1 nagy kiadás. akinek meg nincs pénze rá az ne játsszon... feltételezem h akinek nincs 3 évente 150 ezre gépre annak nincs évi 40-50 ezre játékokra sem tehát az reklamál h újat kell venni akinek nagyon régi gépe illetve torrenten vásárolja a játékokat. szoktam olvasni a fórumokon h micsoda felháborodás van ha nem működik 1 törés, nem elég h nem fizet érte még reklamál isna meg h nem megy a gépén és szidja a készítőket(játékot se vette meg és úgy), komolytalan :]
-
válasz
fatallerror #72 üzenetére
csomó olyan fícsört fog alkalmazni a játék amit az általad említett nem is ismer, hiába a számítási teljesítmény.
Nagyon jól mondod, ezért is tittára iggulok hogy miylen tuti jó lesz
Viszotn nicns meg a lehetőség a visszaskálázásra
Na és mi van ha pont ellenkezőleg?! Nekem rengeteg lóvém volt egy PC-re 4 éve mondjuk, és kicsengettem 100 rongyot egy akkro csúcs hardverre... most kivághatom a francba, hiába hoz egy mostani közép kategóriás VGA kártya szintjét, ha pár szaros effekt miatt már el sem indul a játék?!Bull1! It van mellettem a 2db HD2900XT és a 2db 8800 Ultra CF-ben illetve SLI-ben... mindegyik pár kártyának igen szép ára van még most is.. és a tellejsítményük is még "szinglében" is kielégítő, nem hogy párban... lehet hogy nem mai csirkék ezek a kártyák, de a GPU fejlesztő/gyártó cégek sem jó kedvükben kértek ezekért a hardverekért 150ezer Ft körüli árat
Szóval tök mindegy hogy a gépedet 100ezer Ft-ból vagy 400ezer Ft-ból rakod össze, 3 év múlva így is úgyis kivághatodTermészetesen sarkítottam de remélem érted a célzást
-
A Crysis első része elfut Directx 9b-s kártyán is ha arról van szó, pl egy X850XT-n elég jól már ráadásul, viszont ha úgy van megakaszt egy DX11-es felső kategóriás VGA kártyát is... azaz piszok jól skálázódik, és ha úgy van, régi vason is elfut, mármint amikor kint volt a játék, a már akkor is régi hardvernek számító hardverekre gondolok természetesen
ez most nem lesz
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ez világos dolog hogy fel kell rázni valahogy a PC játékok piacát mert különben elhalálozik a VGA ággal együtt és akkor lehet majd matyakolni a tabletteken meg a mobilokon, ezt pedig csak úgy lehet ha rendes játékok jönnek bughalmazok nélkül és ha 2-3 évente kártyát kell venni hozzájuk akkor legyen.
-
Bull1
aktív tag
válasz
Sztem direkt csinálják, mindenhol sajnáltatják magukat a Geforce 2 MX-ükkel.
-
kromatika
veterán
jöjjenek csak.ez így helyes.
-
fatallerror
addikt
válasz
BomiBoogie #70 üzenetére
csomó olyan fícsört fog alkalmazni a játék amit az általad említett nem is ismer, hiába a számítási teljesítmény.
ez olyan mintha 3d-t szeretnél nézni a 99ben vásárolt crt 2d-s tv-den (najó ez rossz példa de érthető)
mindig azok sírnak akik nem tudtak 3,5 év alatt összespórolni 30 ezret 1 dx 11es kártyára. komolyan nem értem én az embereket h felvannak háborodva h 3-4-5 éves hardvert cserélniük kell.... játékra van 10 ezre de vga-ra nincs 30? :]
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #69 üzenetére
Noigen kérdés ki akar C3 miatt vásárolni aki eddig nem tette meg ? Néztem a multit és nem lett jó sztem, CPU része elég felemás, a játékmenet le lett butítva... itt max csak a singleplayer rész lehet jó.
(#70) BomiBoogie
Oda van írva a követelmény... pl adott álláshoz a munkáltató megköveteli a diplomát, akkor nyilván a gyenge,vézna diplomást fogják felvenni, nem pedig az erős,izmos,testépítő bajnokot. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem erről van szó, de az, hogy nem futna el a számítási teljesítmény hiánya miatt egy nem DX11-es kártyán, na az marketing, amiben nyilván a VGA gyártók is érdekeltek.
Egy 6670-es Radeon DX11-es, míg a 4870x2 nem. Teljesítményben köszönőviszonyban sincsenek, utóbbi javára. Akkor hogy is van ez?
-
fatallerror
addikt
3,5 éve van dx 11, ez a hw világban rengeteg idő, ezért kár bárkit is szidni h 3,5 év után mindenképpen vga cserére akarnak kényszeríteni
hozzáteszem nekem 7770essel is 30-40 fps körül fut csak low-on, igaz nekem a cpu-m visszafogja a vgam és csak 60%-ban kihasznált de legjobb esetben is medium-on menne ezzel a kártyával (ja és nem fhd felbontáson hanem 1680ason). szóval hidd el nem a dx11 hiánya miatt nem menne jól azokon a régi kártyákon -
Crysis 3 lesz az első olyan cím, ami csak DirectX 11-es kártyán indult el, ami sokaknak talán egy kicsit csalódás, de a program grafikája tényleg elég komplex, így a régi hardverek amúgy sem bírnák el a terhelés
Jahh GTS450 meg Radeon 5770-esen már eldöcög, de egy Radeon 4890 netalántán egy 4870X2 nem bírná el? naneeeeeee
Ez oylan mint a Frostible 2-es motor az NFS The Run és a BF3 alatt... Geforce 8800GT(X,S)-en okés (onlyDX10.0) Vagy ATI fronton HD3850-en is szépen emyg a játék, de a "szaros" HD2900XT-n meg nem indul elmarketing köcsög duma ez
-
Zirowe
nagyúr
Iponban pont 3nappal azelőtt vettem át a 7870es kártyámat, hogy meghirdették volna a sleeping dogs akciót.
Erről is lemaradok.
Azért vmi akció kéne a régi tulajoknak is, akik még drágábban és játék nélkül vettek kártyát.
-
Zotya84
őstag
Bazz, most esett le, hogy vehetek új VGA-t, mert amit ki akartam próbálni, játék, már nem fog menni.
Pedig 8000-es alatt nem akarok kártyát venni... (Az mellé meg úgysem adják majd.) Akkor tudnám tartani az öt szériás sorozatomat Radeon vonalon. (9550->3870->8xxx)
-
AGE-T
őstag
Jól értem, hogy ha én tegnap vettem egy ares kártyát, azzal én nem vehet részt a programban, csak a jövőben megjelenő, programban résztvevő kártyákkal?
-
T_Stark
őstag
Nocsak, AMD-s lesz a Crysis 3? Eddig mindig NV logót toltak be a Crysis-ok előtt.
Tényleg övék lesz már az összes húzó cím, jól csinálják. -
wednesday
őstag
válasz
atti_2010 #53 üzenetére
Pedig a Crysis 2-nél emlékszem, hogy legelején AMD-vel demozták, meg azzal mutogatták. Ebbe lehet szerepet játszott, hogy AMD-nek előbb volt meg a DX11-es kártyája, az 5 ezres széria. Aztán egy idő után Nvidiával jöttek a reklámok, meg talán valami hír is volt, hogy megállapodást kötöttek. Na onnantól tudtam, hogy szevasz látványos grafika+optimális sebesség kombó.
Ezzel a felállással szerintem mindenki jól jár, mert Geforce-on se lesz játszhatatlan a játék.
-
Shing
őstag
válasz
fatallerror #52 üzenetére
Ja tényleg... Crysis 1-t nem rég kezdtem újra és az elején kapásból Intel, Nvidia logó... kicsit megfordult a helyzet.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #52 üzenetére
A Crysis 3 én is nagyot néztem hiszen az mindig Nvidiás volt, reméljük most nem fogja számolgatni a tenger hullámzását a város alatt.
-
Echo_
csendes tag
Jó dolog szerintem is. És legalább bebizonyítják, hogy tényleg van értelme még a pc-s tábort is támogatni. Mostmár tényleg elindulunk a dx 11-es játékok irányába, szépen leváltva a dx 9-et.
-
Shing
őstag
válasz
fatallerror #48 üzenetére
Az Unreal engine szerintem nagyon Nvidia--s, mindig villognak a Physixel is.
-
fatallerror
addikt
-
BeLucZ
addikt
Szerintem az nv tulajok is valamilyen részben hálásak lehetnek picit az AMD-nek, hogy egyáltalán támogatja ezeket a nagy címeket, hogy valamelyeset pcre igényesebben legyenek portolva, mert az elmúlt években rengeteg silány alkotás született pcs szemszögből, sebesség már más kérdés, de azonos kategóriájú geforcokon is nagyon jól futnak ezek a játékok, az meg senkit nem érdekel hogy 70 vagy 80 fps, ebből a kezdeményezésből mindenki profitál aki pc tulaj
-
Findzs
addikt
ez egy jó hír
reméljük az amd apu -s cuccain is érezhető lesz az optimalizálás
jó lenne ha a crysis 3 meg a bioshock infyniti elmenne egy 5800k -n 1680*1050 -ben mediumon -
mepet
addikt
Aszittem a Raven's Cry az elírás, de nem, tényleg létezik egy ilyen Assasin's Creed utánzat gyengébb grafikával.
-
Hajrá AMD az ajándék mindig jó,mindig jó kapni
-
Hina
aktív tag
Jó irány. Csak így tovább.
-
SzlobiG
félisten
Ez azz húzónevek megint olcsón.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nekem valamiért olyan természetesnek hat, hogy aki vesz ilyen méregdrága kártyát, annak adnak mellé egyből szoftvert is, amivel ki tudja azt használni, mert ha nem lennének ezek a játékok, extrém helyzeteken kívül, a kutya nem venne ilyen kártyát...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az idő múlásával minden olcsóbb lesz ebben az iparban, jelentősen olcsóbb. Nyilván most van értelme akciózni játékokkal, amikor már elterjedt a kártyák neve, tesztek, vélemények és lényegesen olcsóbbak is, mint a megjelenéskor, így még többen meg tudják venni vagy megveszik, mert jónak találják az ár-érték arányt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
wednesday #31 üzenetére
A Gaming Evolveden belül APU-ra kell specifikusan optimalizálni. A rendelkezésre álló szálak kihasználása alap a fejlesztőknek. Legalábbis az kellene, hogy legyen. Nyilván a GE játékok esetében erre is figyelnek, de ez hozzátartozik a PC-s port minőségéhez. Ha nem jó a többszálúsítás, akkor a PC-s port hanyag munka.
-
L4CI2
aktív tag
hi
és aki régebben vett hd7800/hd7900 annak nem jár semmi csak a pofája ?
csinálhatnak úgy mint régen akinek AMD x e van steamon kap Half-Life 2: Deathmatchet vagy valami mást
mert aki elején vette dragaban semit se kap aki meg most veszi nem induló áron játékot wtf ? -
wednesday
őstag
Egyébként ezzel a partner programmal főleg VGA-ra koncentrálnak? Vagy ha már AMD ennyire a platform felé halad, nem optimalizálnak platform szinten is (APU-kra, vagy Bulldozernél, a modulos, több szálat kihasználó futásra). Ugyan kezdik az új játékok kihasználni a 4 magos felépítést. DE még mindig nem általánosan, vagy nem elég hatékonyan. Buldozernél jól jönne a 8 szál használata.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A játék elsődleges disztribúciós platformján lehet aktiválni. Valaminek ez az Origin. De nyilván a többség steames.
(#29) icigecsi: A szabványos effektek megjelenítésében természetesen nincs képminőségbeli különbség. A sebességben lehet eltérés, sőt van is.
A textúrák képminőségében pici eltérés van a GeForce és a Radeon között, ami elsősorban arra vezethető vissza, hogy az AMD a Microsoft referencia rasztelizálóját tekinti mércének, míg az NV szerint ez nem átfogó teszt, mert nem nézi a shimmering jelenséget (a GeForce driver a képminőségteszteken meg is bukik, de az MS elfogadja az NV indoklását). Ennek megfelelően a koncepció a képminőségnél más. Az NV alapértelmezés mellett a shimmering jelenség eltüntetésére koncentrál, míg az AMD alapértelmezett beállításokkal a a Microsoft referencia rasztelizálójának képminőségét lövi be. De alternatívaként van a Catalyst driverben egy texture filter csúszka, amit performance módra rakva az AMD szűrőrutinja is az NV elvi működését követi, vagyis feláldozzák a textúrák élességét a shimmering jelenség csökkentésére. Az NV ilyet nem kínál, mert szerintük a shimmering eltüntetése fontosabb. Nagyjából ez a fő különbség a képminőségben. Igazából nehezen észrevehető dolgokról van szó.
A shimmering egyébként ilyen zizegés a textúráknál mozgás közben. -
icigecsi
csendes tag
Sziasztok!
En csak annyit szeretnek kerdezni, hogy van e barmi jelentos grafikai kulonbseg Amd es Nvidia megoldasai kozott? Pl jobb texturazas, finomitas, jobb vizualis megjelenites stb. Vagy egyaltalan nincs es minden ilyesmi csak marketing bs? Barhogy is legyen megkoszonnem ha valaki ezt bennem tisztazna vegre, akar egy linkkel is!
-
Ger_man
senior tag
Szinte biztos hogy Steam-en lehet majd aktiválni, Dobozos játékot nem fognak hozzácsomagolni a VGA-hoz.
A DiRT3-at is így kaptam meg a 6850-hez.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az AC3 és a Borderlands 2 is meg volt említve azokhoz a kártyákhoz, amelyekhez adták ([link]), mert ugye nem mindhez adták. Az AMD promóciója minden VGA-ra vonatkozik. Ha az NVIDIA is csinál ilyet, akkor arról is írunk. A Crysis 2 és a DNF az gyártói promóció volt és nem az NV intézte, hanem egy partner magának. Egyébként a gyártóikról is szoktunk írni. [link]
A Gamepod eleve a játékokkal foglalkozik. A Prohardver kevésbé érdekelt ebben, illetve nem úgy, mint a Gamepod. Ezért része a lapcsaládnak a Gamepod, mert olyan dolgokról ír, ami a Prohardver lap hasábjaiba nem fér be. A Prohardver lap pedig olyan teszteket csinál, ami a Gamepod hasábjain belül nem található meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha kicsit is optimalizálják az irányítást PC-re (vagy csak ezt hangoztatják), már megnyernek pár vásárlót.
Biztos az aprón is be lehet majd vásárolni a kuponokból, úgyhogy ha nincs pénzetek, csak a játékok miatt ne vegyetek 79xx kártyát, gyerekek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#06658560 #17 üzenetére
Szerintem VGA-k mellé csomagolt játékért és kuponért még senki sem anyázott. Ez érték a vásárlásnál, persze ha nem kérnek többet a termékért.
(#18) atti_2010: Ebből a szempontból nincs másról szó. Az AMD is azért támogatja a fejlesztőket, hogy a Radeonokra optimalizáljanak. Maximum azt csinálják másképp, hogy ezt az előnyt az architektúrájuk technikai fejlettségéből szerzik és nem a GeForce korlátozásából. A compute shaderek ugyanis a GeForce-on is gyorsítanak a hagyományos megoldásokhoz képest. Ergo ebből a GeForce-os réteg is profitál sebességben csak a Kepler architektúra működése kevésbé értékeli a compute shadereket, mint a GCN. De sebességelőny kétségtelenül van/lesz a compute-ra átírt effektekkel.
-
törölt tag
Jól értem, most azért megy a tapsikolás, amiért néhány éve még a fórum komplett tagsága irgalmatlanul anyázott?
-
fatallerror
addikt
na kár volt várni míg abu megírja, itt sincs megerősítés h lesz e nálunk is, de 99% h igen ha tavaly is volt
meg ugye ez az akció szerintem megerősíti h inkább ősszel jönnek az új kártyák. mert megjelentetni mondjuk áprilisban az újakat játékmentesen nem vásárlócsalogató ha meg átvezetik az újakra az akciót azok akik még a régi kártyákkal választották hülyének érzik magukat illetve már sokan bevásároltak így minek vennének megint. erős hülyeségnek éreztem a pletyit de lehet mégis igaz h visszaállnak az évvégi ünnepi szezon előtte frissítésekhez
nyáron meg nem tudnának ilyen akciót csinálni hisz nincs mivel, a nyár legnagyobb címe a splinter cell: blacklist aug 20 és akkor már megéri megvárni a sok őszi többit az újabb ilyen akcióért az új kártyákhoz
és könnyen lehet h 95e ft körül sosem lesz többé csúcskártya ilyen játékokkal szóval az brutál jól jár akinek most van rá pénze
-
Utána jártam.
A letöltés steamen kersztül működik. Feb4-től dec 31-ig. -
IreN!CuS
addikt
Tetszetős promóció , kár hogy a 7770-hez már nem jár ilyen
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
stargazerhu #7 üzenetére
Nem, ameddig a webshopban nincs ez feltüntetve a kártya mellett, addig nem kapsz hozzá játékot.
Meg kell várni, ameddig megjelennek ezek a "csomagok" a boltokban. -
Arról tudunk vmit hogy hogyan lehet hozzájutni a játékokhoz. Steam, vagy vmi más?
Btw emelem a kalpom az AMD előtt. -
stargazerhu
aktív tag
Akkor most ha jól értem, veszek egy 7950-t és kapok mellé majd (mikor?) vmi kupont és leszedhetem vele a crysis-t és a Bio-t? A részletek azért érdekelnének, hisz az ördög ott lakozik!
-
etel89
csendes tag
Azért egy 270 € körüli kártyához 100 € értéknyi pc játékot adni... A mai világban az emberben ilyenkor valami gyanú ébred,hogy hol az átverés? :-D
-
Már cask a képekből kiindulva, az a nagyszám, hogy PC-re optimalizált az irányítás 2013 elején?! Vagy én nem értem a képek lényegét?!
-
MrM94
addikt
Eliras van benne az ares utan.Nem dirt showdows hanem dirt showdown
-
SkyS1gn
félisten
Szép csomag, aki mostanság vesz új kártyát megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest