- iPhone topik
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ismered a ténykedéseimet, akkor értheted miért sírok
Nem vagyok miller, de azért igyekszem az új hardvereket/legjobb ár érték arányú gépeket magaménak tudni... ez azlért naggyából meg is van... De siratom a régi gépeimet, hogy mostmár lesz olyan játék aminek nem tudok fityiszt mutatni a 6-8 éves koruk ellenére
Szerencsére egyenlőre ilyen játék csak a Crysis 3 lesz, és biztos lesznek még 2013-ban nagy nevek aminek elég a DX10 is -
Szerencsére az én számítógépes szokásaim oylan, hogy kevés ember rendelkezik ilyennel...
Én olyan vagyok, hogy szeretek minnél régebbi gépen minnél újabb játékokat futtatni, és minnél jobban kihasználni egy adott gép/platform erejét, tulajdonságát, lehetőségeit...
Amikor kijön a Crysis 3 fogok tudni vele játszani... hiszen itt van a jóöreg 5850-esem, ami kap egy tesót is...
De nekem az is egyfajta "játék" hogy kikísérletezem, mit bír pl egy S939-es platform, ha plafonra van fejlesztve... lásd 8800 Ultra SLI illetve HD2900XT... ÉS meglepően jól emnnek rajtuk a mai modern játékok is.. pl a Far Cry 3 a 8800 Ultra SLI-vel 1680 medium/high keveréssel is tökéletes, de még 1920 mediumban is játszható értéket produkál... Viszont sajnos a Crysis 3 már nem fog elindulni rajtuk.. cseréljem le? le van cserélve van modernebb gépem, játszani tudok vele, van hozzá vasam, de az még nem változtat azon, hogy a 939-es csodáimon nem fognak elindulni, pedig a potenciál/ nyers "erő" meglenne hozzájukcserélem le a VGA-kat, elvégre a PCIe csatik lehetővé tesznek modernebb kártyák használatát is... De itt elvről van szó... hogy a Crysis 3 már nem fut a 2900XT-n sem pedig a 8800 Ultrán, pedig "izomból" bírná
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- ASUS ROG Ally
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Mobil flották
- Autós topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest