Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz SzlobiG #95 üzenetére

Ha ismered a ténykedéseimet, akkor értheted miért sírok :DDD
    Nem vagyok miller, de azért igyekszem az új hardvereket/legjobb ár érték arányú gépeket magaménak tudni... ez azlért naggyából meg is van... De siratom a régi gépeimet, hogy mostmár lesz olyan játék aminek nem tudok fityiszt mutatni a 6-8 éves koruk ellenére :)
    Szerencsére egyenlőre ilyen játék csak a Crysis 3 lesz, és biztos lesznek még 2013-ban nagy nevek aminek elég a DX10 is :)

• bacsis

Közösségépítő

LOGOUT blog

válasz SzlobiG #93 üzenetére

Szerencsére az én számítógépes szokásaim oylan, hogy kevés ember rendelkezik ilyennel...
    Én olyan vagyok, hogy szeretek minnél régebbi gépen minnél újabb játékokat futtatni, és minnél jobban kihasználni egy adott gép/platform erejét, tulajdonságát, lehetőségeit...
    Amikor kijön a Crysis 3 fogok tudni vele játszani... hiszen itt van a jóöreg 5850-esem, ami kap egy tesót is...
    De nekem az is egyfajta "játék" hogy kikísérletezem, mit bír pl egy S939-es platform, ha plafonra van fejlesztve... lásd 8800 Ultra SLI illetve HD2900XT... ÉS meglepően jól emnnek rajtuk a mai modern játékok is.. pl a Far Cry 3 a 8800 Ultra SLI-vel 1680 medium/high keveréssel is tökéletes, de még 1920 mediumban is játszható értéket produkál... Viszont sajnos a Crysis 3 már nem fog elindulni rajtuk.. cseréljem le? le van cserélve van modernebb gépem, játszani tudok vele, van hozzá vasam, de az még nem változtat azon, hogy a 939-es csodáimon nem fognak elindulni, pedig a potenciál/ nyers "erő" meglenne hozzájuk :U cserélem le a VGA-kat, elvégre a PCIe csatik lehetővé tesznek modernebb kártyák használatát is... De itt elvről van szó... hogy a Crysis 3 már nem fut a 2900XT-n sem pedig a 8800 Ultrán, pedig "izomból" bírná :)

Új hozzászólás Aktív témák