- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ismered a ténykedéseimet, akkor értheted miért sírok
Nem vagyok miller, de azért igyekszem az új hardvereket/legjobb ár érték arányú gépeket magaménak tudni... ez azlért naggyából meg is van... De siratom a régi gépeimet, hogy mostmár lesz olyan játék aminek nem tudok fityiszt mutatni a 6-8 éves koruk ellenére
Szerencsére egyenlőre ilyen játék csak a Crysis 3 lesz, és biztos lesznek még 2013-ban nagy nevek aminek elég a DX10 is -
Szerencsére az én számítógépes szokásaim oylan, hogy kevés ember rendelkezik ilyennel...
Én olyan vagyok, hogy szeretek minnél régebbi gépen minnél újabb játékokat futtatni, és minnél jobban kihasználni egy adott gép/platform erejét, tulajdonságát, lehetőségeit...
Amikor kijön a Crysis 3 fogok tudni vele játszani... hiszen itt van a jóöreg 5850-esem, ami kap egy tesót is...
De nekem az is egyfajta "játék" hogy kikísérletezem, mit bír pl egy S939-es platform, ha plafonra van fejlesztve... lásd 8800 Ultra SLI illetve HD2900XT... ÉS meglepően jól emnnek rajtuk a mai modern játékok is.. pl a Far Cry 3 a 8800 Ultra SLI-vel 1680 medium/high keveréssel is tökéletes, de még 1920 mediumban is játszható értéket produkál... Viszont sajnos a Crysis 3 már nem fog elindulni rajtuk.. cseréljem le? le van cserélve van modernebb gépem, játszani tudok vele, van hozzá vasam, de az még nem változtat azon, hogy a 939-es csodáimon nem fognak elindulni, pedig a potenciál/ nyers "erő" meglenne hozzájukcserélem le a VGA-kat, elvégre a PCIe csatik lehetővé tesznek modernebb kártyák használatát is... De itt elvről van szó... hogy a Crysis 3 már nem fut a 2900XT-n sem pedig a 8800 Ultrán, pedig "izomból" bírná
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest