- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010 #100 üzenetére
Nézd.. jelenleg a DX11.1-nél járunk.. mégis igaziból egy DX10.0-s kártyával is lehet játszani bármilyen új játékkal, feltéve ha van elég kakaó az adott kártyában, de pl egy GTX 295 asszem kb mindenre elég
HA kijön a DX12 vagy a DX13 vagy tök tudja mi lesz a neve, egy jó darabig tuti elegendő lesz az előző generációs/korábbi DX API-t támogató kártya! Itt egy ideje azt beszéljük, hogy a DX11-es kártyák is már bő 3 éve elérhetők, mégis majd csak msot jön az első oylan játék ami minimumban is megköveteli ezt az API-t -
-
fatallerror
addikt
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
szerintem az utóbbi időben nincs gond a játékokkal, sosem volt évi 30 nagyjáték meg kifizetni se fizetne senki ki annyit
elég csak picit visszamenni, pl far cry 3, szerintem 2-3 éve minden évre több jó játék is jut amelyekért gépet is érdemes fejleszteni
idén is sok jó jön. 3 évente még a magyar is összetud hozni 1 150 ezres gépet ami így nem 1 nagy kiadás. akinek meg nincs pénze rá az ne játsszon... feltételezem h akinek nincs 3 évente 150 ezre gépre annak nincs évi 40-50 ezre játékokra sem tehát az reklamál h újat kell venni akinek nagyon régi gépe illetve torrenten vásárolja a játékokat. szoktam olvasni a fórumokon h micsoda felháborodás van ha nem működik 1 törés, nem elég h nem fizet érte még reklamál isna meg h nem megy a gépén és szidja a készítőket(játékot se vette meg és úgy), komolytalan :]
-
wednesday
őstag
válasz
atti_2010 #53 üzenetére
Pedig a Crysis 2-nél emlékszem, hogy legelején AMD-vel demozták, meg azzal mutogatták. Ebbe lehet szerepet játszott, hogy AMD-nek előbb volt meg a DX11-es kártyája, az 5 ezres széria. Aztán egy idő után Nvidiával jöttek a reklámok, meg talán valami hír is volt, hogy megállapodást kötöttek. Na onnantól tudtam, hogy szevasz látványos grafika+optimális sebesség kombó.
Ezzel a felállással szerintem mindenki jól jár, mert Geforce-on se lesz játszhatatlan a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest