- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Nem kötekedésből írom:
A cikk lényege, ha nem jött le. Az AMD, többek között azért is fektet ebbe a programba ennyi pénzt, hogy az új generációs kártyák ki legyenek használva. Hiába tud ezerféle feature-t az új kártya, ha nem jön rá olyan cím, ami ki is használná azokat. Évek óta nincs nagy fejlődés a játékok grafikáját illetően, ez nagyban köszönhető annak is, hogy a piacon lévő konzolokról portolnak PC-re. Talán számíthatunk fejlődésre, ha kint lesz a PS4 és az Xbox720. Más dolog, ha az AMD pénzt fektet ebbe, akkor a kártyái is jobban fogynak. Ebben a programban legalább van innováció, mellesleg ebből az nVidia tulajok is profitálnak. Azt azért te sem várhatod el, hogy egy közel öt éves kártya még ma is kiszolgáljon. Fejlődés hiányában egy Geforce MX440-en tolnánk most is -
BeLucZ
addikt
4870nél még a kevés vram is limitál, ha legalább 1 gigás lenne, bár nem tom milyen verziod van, mert ha legalább 1 gigás akkor nem szóltam
nekem is volt anno 512 megás, de rohadtul idegesitett hogy forró volt iszonyatosan és folyton kifogytam a vrambol, mert 1920x1200ban tolom, amugy nem volt rossz kari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest