- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatallerror #84 üzenetére
Nem marketing, bődületes sok újítás, és előny van benne... akkor tessék kihasználni
Ne felejtsük el, hogy az ATI Only DX10-et tudó HD2900XT-je is ismerte már a teszelálást mégse volt egy szaros program se ami használta volna
Hogy őszinték legyünk, most is alig van játék ami használná érezhetően
Oké, ez egy olyan "effekt" ami azért is jó mert valamiylen szinten tehermentesíti a CPU-t...
Akkor ismét felhoznám a Far Cry 3-as példát! Ugyanaz a grafikai világ DX9-ben lényegesebben magas FPS számmal futm, mint DX11-elSzal hűdejó a fejlesztőknek, csak épp az User nem hogy grafikai előrelépést nem vesz belőle észre, de még teljesítméynbeli csökkenéssel is számolnia kell.. állat
-
válasz
fatallerror #79 üzenetére
De gondolj bele, mennyivel jobb lenne ha 5-6 évente kéne csak gépet cserélni
illetve ez nem jó kifejezés... 5-6 évente kellene VGA-t fejleszteni... Egy 2006-os Core2-es vagy Athlon 64X2-es CPU-val még BÁRMILYEN játék elmegy, max nem csúcsra kihegyezett grafikán... de elindul és játszhatsz vele... Ugyanez a VGA kártyára már közel sem érvényes
Hiába van meg a potenciál egy-egy architektúrában... az nincs kihasználva igazán sose'
Nézd meg a Far Cry 3-at.. tű éles gyönyörű grafikája van, DX9-ben... átkapcsolhatsz te DX11-re is, jahh hogy nincs szemmel látható különbség? akkor miről beszélünk?
HA a DX9-ből ennyit ki lehetett hozni, a DX10-ből miért nem?
Én csak egy átlag felhasználó vagyiok aki csak felületesen ismeri ezeket az API-kat, illetve működésüket, de azt látom én is, hogy nagyon nincsenek kiaknázva a lehetőségek -
válasz
fatallerror #72 üzenetére
csomó olyan fícsört fog alkalmazni a játék amit az általad említett nem is ismer, hiába a számítási teljesítmény.
Nagyon jól mondod, ezért is tittára iggulok hogy miylen tuti jó lesz
Viszotn nicns meg a lehetőség a visszaskálázásra
Na és mi van ha pont ellenkezőleg?! Nekem rengeteg lóvém volt egy PC-re 4 éve mondjuk, és kicsengettem 100 rongyot egy akkro csúcs hardverre... most kivághatom a francba, hiába hoz egy mostani közép kategóriás VGA kártya szintjét, ha pár szaros effekt miatt már el sem indul a játék?!Bull1! It van mellettem a 2db HD2900XT és a 2db 8800 Ultra CF-ben illetve SLI-ben... mindegyik pár kártyának igen szép ára van még most is.. és a tellejsítményük is még "szinglében" is kielégítő, nem hogy párban... lehet hogy nem mai csirkék ezek a kártyák, de a GPU fejlesztő/gyártó cégek sem jó kedvükben kértek ezekért a hardverekért 150ezer Ft körüli árat
Szóval tök mindegy hogy a gépedet 100ezer Ft-ból vagy 400ezer Ft-ból rakod össze, 3 év múlva így is úgyis kivághatodTermészetesen sarkítottam de remélem érted a célzást
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ez világos dolog hogy fel kell rázni valahogy a PC játékok piacát mert különben elhalálozik a VGA ággal együtt és akkor lehet majd matyakolni a tabletteken meg a mobilokon, ezt pedig csak úgy lehet ha rendes játékok jönnek bughalmazok nélkül és ha 2-3 évente kártyát kell venni hozzájuk akkor legyen.
-
Bull1
aktív tag
válasz
Sztem direkt csinálják, mindenhol sajnáltatják magukat a Geforce 2 MX-ükkel.
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #69 üzenetére
Noigen kérdés ki akar C3 miatt vásárolni aki eddig nem tette meg ? Néztem a multit és nem lett jó sztem, CPU része elég felemás, a játékmenet le lett butítva... itt max csak a singleplayer rész lehet jó.
(#70) BomiBoogie
Oda van írva a követelmény... pl adott álláshoz a munkáltató megköveteli a diplomát, akkor nyilván a gyenge,vézna diplomást fogják felvenni, nem pedig az erős,izmos,testépítő bajnokot. -
Shing
őstag
válasz
fatallerror #52 üzenetére
Ja tényleg... Crysis 1-t nem rég kezdtem újra és az elején kapásból Intel, Nvidia logó... kicsit megfordult a helyzet.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #52 üzenetére
A Crysis 3 én is nagyot néztem hiszen az mindig Nvidiás volt, reméljük most nem fogja számolgatni a tenger hullámzását a város alatt.
-
Shing
őstag
válasz
fatallerror #48 üzenetére
Az Unreal engine szerintem nagyon Nvidia--s, mindig villognak a Physixel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest