- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
-
D.Va
őstag
Próbáltam a Metro-t! Ott már izzad rendesen a teknika!
De szerencsére nem hallom ahogy visít mert jó messze a konyhaszekrényben van a PC
Ezt a DS3-at én is csak kipróbáltam nekem se jön be... Az 1-el se játszottam csak pár órát de az sokkal jobb volt... A Metro meg sokkal jobb...
Nos egy elég friss cím: Dead Space 3
Most telepítettem fel 10 perce
És a játék alapból élsimítással indul de nem tudom hányszoros mert inaktív az "advanced options", nem tudok belépni... De ránézésre minimum 4xAA, de inkább 8x-nak tűnik... (Catalystben álkalkmazásvezérelt...)
Ez így 35-40 FPS
______________Íme:
Ja a többi: Corsair Dominator 4GB DDR2/1066 és Phenom II X4 940 BE és semmi nincs húzva.
-
D.Va
őstag
Képzeld élsimítás nélkül elég szépen megy 1920-ban a legtöbb új cím
Azért a gép többi paramétere illetve a "rendszer" se mindegy a háttérben (PC boltosként sok-sok gép megfordul a kezem közt és sok "komoly gamer arcnak" olyan gány a gépen rendszer hogy sírni tudnékAztán csodálkoznak hogy mért nem pörög úgy a gép mint a tesztekben. Összevissza van minden telepítve, 200 ikon az asztalon, egy káosz az egész, de hagy ne soroljam
)
Eddig 2 cím volt ami komolyabb gondot okozott a VGA-mnak, a Most Wanted meg a FarCry3
Szóval tudom, ideje már cserélniDe ez akkor is kicseszés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest