- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Hát igen, a mai Galaxy-t én is messzire elkerülöm... a 8800GT-ik már nagyon szarok voltak, kb. 50% volt a meghibásodási arány, de valahogy az egész Palit unszimpi nekem...
kivétel a Gainward, bár lehet ők sem a régi, mindenesetre a 8800GT, 9600GT-ikkel nem volt baj! XpertVision-om még nem volt, de él az a részük még egyáltalán? Csak mert nem látom a kártyáikat...
Amúgy az Inno3D nem a csoport része? Vagy még nem vásárolták meg? (volt erről régebben egy hír)
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #62 üzenetére
Na vazze, megint okosabb lettem...
-
Egzee
őstag
Nagyon jó kis glitcheket találtok ti!
Albatron még Mo-ra is kerül néha... EVGA és BFG valószínűsítem az eladási rátájuk miatt nem lesz. Ők igazából Amerikára vannak ráállva. Az ATi az eszméletlen? chiprendeléseinek eladásához pedig olyan partnereket keres akik elég sokat tudnak eladni. Látjátok, hogy GeCube-ék is elvesztették az ATi-t, mert nem tudták hozni az eladási mutatókat. Megüresedik egy hely és már vesznek is fel másikat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát az a Galaxy még más volt. A Palit csoportról általánosan elmondható, hogy gyenge minőségű alkatrészeket használ, és emellett engedi meg a combos túlhajtást, amit bizony a vásárlók ki is használnak.
Ne feled, hogy nemrég volt egy kimutatás a VGA-k meghibásodási arányáról. Nem véletlenül dobja be kevesebb Radeon a törülközőt. Egyszerűen az AMD kordában tartja a gyártókat ... náluk nem lesznek örült tuningbarát megoldások. -
Devid_81
félisten
Ezek a nagy áttérések...
Most minden gyártó kavar minden irányba -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #62 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy a Zotac és a Sapphire a PC Partner leányvállalata.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert sokan lesznek. Az XFX után a nagy partnerek megmondták az AMD-nek, hogy nem tetszik nekik ez a húzás. Ezért meg lett szabva egy gyártólimit piaconként amibe mindenki belement. Persze ennek a következménye az lesz, hogy aki nem teljesít az repül és jön a helyére a másik.
-
Solten
őstag
Az Albatron is elqurvult
-
hejesírásó
senior tag
költséghatékony, hogy nem nyomnak rá saját matricát. nekem még tetszik is az eredeti
Ha már minden "gyártó" szinte full a referenciával jön most ki, akkor minek a matrica->user úgyis látja, h nem sok különbségek vannak most még.
-
Skizz
addikt
A legdrágább (volt) modellen semmi haszon nem volt, a legolcsóbb GTX előállítását pedig "olcsósítani" kellett, hogy legyen rajt' valami haszon. Ez nem találgatás, ezek tények. Gainward és XFX sem hülye, ahogy az Albatron és az eVGA sem. Előbb-utóbb át fog állni (vagy teljesen, vagy nem), csak az AMD-n múlik hogy átáll -e, és ha igen akkor mikor.
-
tome.jr
addikt
Én sem és szerintem te sem tudod mennyit keres az EVGA a kártyákon. Max egy olyat tartok elképzelhetőenk mint Sapphire/Zotac esetében hogy EVGA valami más név alatt hoz ki Radeon-okat, de szerintem EVGA név alatt nem fog. Bár ez megint csak az én tippem. Egy "naugyéban" fogadhatunk
-
tome.jr
addikt
Lehet megköveztek, de szerintem jó helyen van az EVGA a zöld oldalon.
Kellenek az ilyen exkluzív partnerek, ettől szép a történet.
-
törölt tag
Nem kell félteni az EVGA-t, és a Zotac-ot. El tudom képzelni, hogy a BFG szarban hagyja az nVidia-t, de az EVGA és a Zotac szerintem elfogja takarítani a szart... Higyjétek el, az EVGA-nak elég nyeresége van a GeForce kártyákból. És nem, nem a GeForce 4890-ekből, hanem annyi GTX 285-öt, 295-öt eladtak már, hogy az nem igaz!
-
Az EVGA is pirosodhatna, mert így csak sárgulnak a rajongói.
A Galaxy-nak van ATi oldalon megfelelője? Jó kis kártyákat heggeszt, nem ártana ATi oldalon sem ilyen, bár ha jól látom, akkor a Sapphire kb. hasonló márka. -
mephi666
nagyúr
rengeteg olyan kapcsolat van, amiről mi nem is tudunk... mindenhol ez megy... a pénz beszél... mi is tavaly elveszítettük az egyik legnagyobb vevőnket, mert a fejesek között vándorolt a pénz, aztán a konkurencia normálisan nem is tudja őket kiszolgálni meg folyamatos minőségi gondjaik vannak velük (pl átcímkézett szar áru és társai) most kezdenek lassacskán visszajönni hozzánk... gondolom felsőbb szinteken rájöttek, hogy nem éri meg nekik hosszútávon, mert ami a zsebükbe megy egyik oldalról, az másik oldalról duplán távozik... itt is akármi lehet... lehet h az evga-nál a döntő emberek kapnak többek között 1-1 új yachtot a zöldektől és pár évig még hűséget fogadnak
bármi lehet...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az exkluzív partnernek már nem olyan jó lenni az NV oldalon. Vannak előnyök, mert olcsóbb áron vásárolnak, valamint pénzvisszatérítések is vannak, ha hirtelen árcsökkentés következik be ... de ezért követelményeket is teljesíteni kell, vagyis szarrá kell rendelned magad a GeForce kártyákból. Az utóbbi hónapokban ezek a raktárban porosodnak. Az NV-nek már a Q1-ben felezni kellett volna a TSMC-hez érkező chiprendeléseket.
Ha az AMD valakit kirúg, mert van esély rá, akkor az EVGA ott lesz a partneri viszonyért.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
tome.jr
addikt
válasz
Major Major #24 üzenetére
Egy időben én is azt hittem, hogy az Albatrosz valami magyar cég. Mondjuk elég béna nevük van.
daa-raa: Az EVGA-ban nem csak a nevet fizeted, komoly háttér van mögötte minden szempontból (support, fejlesztés, tuningpotenciál, stb). Ezért drága az EVGA. Jogosan:
-
Na még 1, ha az EVGA elkezd Radeont gyártani akkor az már csúnya lesz...
-
-
tome.jr
addikt
Szerintem EVGA kitart a zöld oldalon. Nagyon komoly cég, nagyon komoly árakkal. Szerintem ők mindig is nyereségesen tudják a Geforce-okat forgalmazni, mivel az EVGA név miatt eleve drágábban tudják azokat eladni. Nvidia-nak is komoly érdeke fűzödhet ahhoz hogy maga mellett tudja az EVGA-t. Szóval nem hiszem hogy mostanában lesz EVGA Radeon.
-
P00By
nagyúr
Gyülekeznek...
-
Ste
addikt
A dobozon kiválóan látszik melyik piacra van szánva
Szerintem ez kellene a kártyára is a siker érdekébenA Palit sorsa végülis mi lett?
-
JanR
addikt
Eldontottem, en rendelek egy ilyet: XFX GeForce® 4890 1024MB DDR5 Standard!
Kivancsi vagyok mit kapok -
tzsolesz
nagyúr
Annyiféle radeon van már, hogy lassan nem tudunk választani gyerekek.
Ez van, a bőség zavara.
Amúgy.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Major Major #24 üzenetére
Albacomp?
-
Major Major
senior tag
Albatron? Ez valami fehérvári cég?
-
rup1u5
nagyúr
várom az első EVGA radeonokat!
-
zed1983
őstag
Ismét egy szimpatikus gyártó csatlakozott a vörösökhöz
-
mephi666
nagyúr
szoktam nézegetni párhetente a honlapjukat, de úgy tűnik hűek
de azért otthon megnézem már a px9600gt dobozát, nehogy véletlenül legyen rajta egy radeon felirat...
ebben a mai világban nem tudni...
amúgy a geforce 4890 felirat nem áprilisi tréfa akart volna lenni?
-
joshua7
veterán
Annál már csak az a jobb, mikor a partner honlapján is így szerepel: XFX Geforce 4890
-
Brae
őstag
Leadtekről semmi hír, ő még hűséges?
-
Tom5
addikt
Tud az Ipon ha akar.
Amúgy kíváncsi leszek mikor jönnek majd a BFG és Evga Radeonok...mert jönni fognak szerintem.
-
Georgie1224
tag
Én csak drukkolni tudok mindkettőnek, hogy vigye lefelé az árakat.
Nem vagyok ATI fan, mert most is Nvidia-m van, de egyre inkább hajlok majd a cserére, amikor szükséges lesz.
A lényeg, hogy jót jó áron adjanak a népnek -
Izzé
őstag
Végre egy gyártó ami megmaradt a gyári dizájnnál!
Kár az átmatricázásokkal elcsúfítani ezeket a remekműveket.
Go AMD/ATI!! -
JanR
addikt
Erre csak :
/de ezt pirosba
/
-
Enton
addikt
Nah, így kell ezt.
Csöcsös csaj, plusz egy matrica. Asszem jövőhéten én is nyitok egy "viedókártya gyártó gyárat", szükséges eszközeim:
-Fotoshop
-Nyomtató
-Papírdoboz
-Méretrevágható matrica
Nomeg a kitartás. -
Skizz
addikt
-
64b0r
aktív tag
Nem azért de most már az Nvidia sem exkluzív Nvidia partner: Nvidia Radeon
Végre rájöttek, hogy hogyan lehetne kilábalni a mostani helyzetükből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest