- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Én sem és szerintem te sem tudod mennyit keres az EVGA a kártyákon. Max egy olyat tartok elképzelhetőenk mint Sapphire/Zotac esetében hogy EVGA valami más név alatt hoz ki Radeon-okat, de szerintem EVGA név alatt nem fog. Bár ez megint csak az én tippem. Egy "naugyéban" fogadhatunk
-
tome.jr
addikt
Lehet megköveztek, de szerintem jó helyen van az EVGA a zöld oldalon.
Kellenek az ilyen exkluzív partnerek, ettől szép a történet.
-
tome.jr
addikt
válasz
Major Major #24 üzenetére
Egy időben én is azt hittem, hogy az Albatrosz valami magyar cég. Mondjuk elég béna nevük van.
daa-raa: Az EVGA-ban nem csak a nevet fizeted, komoly háttér van mögötte minden szempontból (support, fejlesztés, tuningpotenciál, stb). Ezért drága az EVGA. Jogosan:
-
tome.jr
addikt
Szerintem EVGA kitart a zöld oldalon. Nagyon komoly cég, nagyon komoly árakkal. Szerintem ők mindig is nyereségesen tudják a Geforce-okat forgalmazni, mivel az EVGA név miatt eleve drágábban tudják azokat eladni. Nvidia-nak is komoly érdeke fűzödhet ahhoz hogy maga mellett tudja az EVGA-t. Szóval nem hiszem hogy mostanában lesz EVGA Radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest