Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Dirt 2-vel nem értem mi volt a probléma. Kijött a játék, és vele együtt a 9.12 hotfix, amivel minden ment.
Az Outcast az inkább Jedi Outcast. Az AMD akkoriban érte el a driverben a 200+ OpenGL kiterjesztést, amit a rosszul programozott OpenGL-es játékok indítását gátolja. Az NV is megküzdött ugyanezzel a gonddal, csak hamarabb, mert hamarabb elérték a 200 OpenGL kiterjesztést. Bevezették mindkét oldalon a kiterjesztéskorlátot, és megy minden.
Bárki eléri a 200 kiterjesztést a driverben szembekerül ezzel a hibával. -
krystman
őstag
Hát nekem volt NV-ből 6800-as, 8800GT, ATI-ból meg x1950pro, 4870 most meg 5850, és azt tudom mondani, hogy soha egyikkel sem volt baj így driverileg. Sőt azt kell mondanom, hogy én már észre sem veszek semmit, hogy most NV vagy ATI. Pedig én egy időben nagy NV-és voltam, de ATI-t már ki akartam próbálni, bár igaz féltem tőle, mert amit itt olvasok driver gondot a PH!-en, az majd nem hogy képtelenség, hogy ennyi baj legyen vele. Én nagyon kellemeset csalódtam az ATI-ba, és aki normálisan telepíti és jó a rendszere, azzal tuti soha nem lesz baj driver téren ATI-nál. De mondom, nekem az NV-el sem volt soha bajom, csak az ár sokat döntött.
-
HaZse
őstag
Ez érdekes. Nekem sose volt ilyen problémám. Lehet, hogy azért, mert mindig a meglévő GPU alá megfelelő CPU-t is pakoltam? Vagy csak talán azért, mert tudatosan pakolom fel a cuccokat és nem szemetelem szét a registry-t. A véleményem, meg ha egy program rendesen meg van írva, akkor az nem okoz gubancot. Amiket itt említettél nekem ezeknek a programoknak semmi baja nem volt nálam.
Ja és az is lehet, hogy sokat számít, hogy jogtiszta op rendszerrel rendelkezek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A ventilátor vezérlő bugot remélem képesek voltak már javítani nvidia-ék...
Az, hogy egy játékhoz ennyi patch kell, az miért az AMD hibája?
Az, hogy Nálad előjön valami féle hiba, és nem mindenkinél, az sem feltétlen driver hiba..
Ennyi erővel az AOE menü fps bug is az AMD hibája? Jé, az nem, mert randomra jelentkezett mint nvidia, mint amd kártyákkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest