- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #52 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy mi értelme van a 1280x768 és a 1280x720-as felbontást is támogatni, ennyi erővel tényleg lehetett volna valamelyik helyett a qHD. Igazából engem a 800x480 sem zavar a 820-ban, használtam 920-at is, annyira nem érzem nélkülözhetetlennek a HD kijelzőt. Majd ha tényleg bejön a FHD támogatás, akkor szépen a helyére kerül minden (remélhetőleg).
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Szerintem a WVGA még középkategóriának bőven elmegy, Android vonalon még mindig mutatnak be 480x320-as kijelzőt használó készülékeket.
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #33 üzenetére
Ez a testreszabhatóság egy érdekes kérdés, annak fényében, hogy épp most jön ki a Samsung/HTC/Sony a csúcskészülékek stock androidos változatává. Ezek szerint mégsem akkora igény, vagy a frissítések gyors megjelenése a telefonon sokaknak fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged