- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Most az új ötlet amit ismerősöktől illetve, az oktatómtól kaptam a 2-es Swift.
Átírással együtt azért többre jön ki, de már 7-800 ezer körül elég jókat láttam.
Mivel cirka 5 évvel fiatalabb, mint a G-s astra valamivel kevesebbet futottak is, nem tudom hogy ezekkel mik a tapasztalatok. Ez eddig a legszimpatikusabb, mert formára is bejön és sokaktól hallom, hogy a jó suzuki motor elpusztíthatatlan. -
h3lios
addikt
Az eddig elhangozzak alapján az eleve kiszemelt G Astra felé hajlok, már nézegettem is az oldalakat. Ha lesz rá több időn jobban utána járok a dolgoknak + van autó szerelő ismerős, nyilván neki is lesznek tapasztalatai + ajánlatai.
-
h3lios
addikt
válasz
namivanmar #15 üzenetére
A legelején még 1 éve Peugeot 406 Coupe-t akartam venni.
Elég jól néz ki és nagy motor is van benne, viszont nagyon kevés van belőle, mert speciális sorozat. Akkor még nem gondoltam bele, hogy ha tönkre megy a gatyámat is ráköltöm majd.
-
h3lios
addikt
Köszi a tanácsokat srácok. Eddig nagyon úgy néz ki hogy vagy Astra vagy VW lesz, utóbbiból most átfutva a haszáltautót egész jókat láttam 600-700 körül. Kollegám barátja is mondta (kamionozik), hogy ne kilóméterszámból ítéljek, mert oda tekerik ahova jónak gondolják. Nem véletlen van kb. minden ilyen korú autó 200 körüli km számmal fent.
Japán autókról is sok jót hallani, hogy a motor az örökkévalóságig jó. A corolla nálam kilőve, mert nagyon öregesnek tartom, tehát számomra maradna a Civic. Ettől viszont azért félek, mert tipikus tuning autó, átlagban csak ilyeneket láttam ezeket pedig szeretik széthajtani.
Egyelőre még van időm, mert a jogsi még nincs meg, viszont addig is nézegetem őket, aztán remélem találok majd valami jót. A VW felé és az Astra felé azért húzok jobban, mert ezek mégiscsak néznek ki valahogy és ez nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest