- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
Szia!
Sok sikert a választáshoz!
Nem egyszerű a dolgod, ahány ember, annyi félét fog javasolni, Nyilván aki szívott már valamiért egy egyébként jól véleményezett autóval, az már nem fogja ajánlani az adott márkát/típust.Éppen ezért szerintem jó összefoglalót olvashatsz a témában a TC-n.
Itt a link, ez a 600ezres kategória, jó nézelődést:És egy privát tanács, bár már mások is írták szerintem. Ha 7-8 ezred van mindennel együtt az autóra, akkor számold bele, hogy az átírásra, vizsgára, és a kötelező első szervizre is tartogass némi pénzt. Egy vezérlés csere -ami az ilyen árkategóriájú autóknál nagyobb tételnek számít- , típustól függően, ha kell vízpumpa cserével együtt, bőven 50ezer fölötti kiadás is lehet.
Illetve ha már ott tartasz, hogy találsz majd magadnak megfelelőt, de a kiszemelt autónak van egy kis problémája, csörög, zörög benne valami, és az eladó azzal jön, hogy, "ja igen, az csak egy egyszerű alátét/szimering/pár ezres alkatrész csere megoldja", akkor tedd föl neki a kérdést, hogy akkor miért nem javíttatta meg saját maga?
Pl.:
- Ja igen, a klíma csak most nem működik, egyébként tökéletes, csak fel kell tölteni, nem nagy összeg!
- Akkor hajrá, töltesd fel jóbarát, utána beszélünk.Ami meg a topikban olvasható másnál...
...komolyan 3F szabály??? Ezzel jön az autókereskedő? Kvalifikált szakember lehet!
Na sok sikert, és balesetmentes közlekedést!
-
bmwsan
senior tag
Peugeotnál gyakran elojön elektronikai hiba, legalábbis 206, 307-nél elég gyakran kell cserélgetni az izzókat.
Jelenleg egy kis 96-os Honda Civic-em van, nem egy eromu 1.4iS 90LE. Nulla és 130 között jól gyorsul. Nem kezdett még el rohadni. Motor és váltó nagyon jó pedig a km-óra alapján már 237ezer km van benne.
Sosem szerettem volna Hondát, de munkámhoz elengedhetelenné vált és gyorsan kellett egy megbízható olcsó autó. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Sajnos tényleg sok benne a széthajtott tuningolt vacak.Nagyon megkedveltem, mivel elso saját kocsi meg minden. Mostmár viszont tervezem lassan a cserét, de sajnos amit kinéztem elég ritka darab ( faceliftes BMW E39 523i gyári M-packettel). Úgyhogy még egy darabig szeritem élvezni fogjuk egymás társaságát.
-
nemlehet
őstag
Esetleg még a Mazda-val is szemezhetsz. Itthon nem annyira szeretik őket, de úgy emlékszek jó áron futottak és sehol sem olvastam kifejezetten negatív véleményt. Egyik barátomnak is van egy, nem kíméli és túl sok baja nem volt, pedig egyszer belehajtott vele a folyóba úgy, hogy a motor is víz alá került
Amúgy toyota az tényleg elég jó, csak drága a szervize, de ez mondjuk tudtommal minden japán autóra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest