- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Hidd el, tudom milyen egy új rendszert bevezetni (legyen az akármilyen rendszer), nincs olyan kifogás, indok, amivel ne találkoztam volna már. Tanítottam be zöldfülűtől kezdve 1 évvel a nyugdíj előtt állóig mindenkit, sőt, a kritikus okostojás 30-40 kategóriát is - ennél rosszabb nincs, hiába mondja az ember nekik, hogy ember, 8. éve (!!!) dolgozunk ezen, hidd el, alaposan átgondoltuk, csak ismétlik a hülyeségeiket (egy új ERP rendszerről van szó).
Ettől függetlenül tudom, hogy vannak olyan cégek, emberek, akiknek tökéletesen megfelel a 7, de őket senki sem kötelezi a 8-ra váltásra.
Az, hogy neked nem tetszik, nem látod értelmét, az csak egy dolog. Én a munkám során sokszor tudom használni (főleg az általam készített Live Tile-ok miatt mind W8, mind WP alatt).
Munkára elhiszem, hogy jelenleg nem látják a cégek értelmét a váltásnak, ettől függetlenül az ötlet nem sz*r, csak te nem látod benne a fantáziát.
-
MongolZ
addikt
És ez miért probléma csempés rendszer mellett, áruld már el? Mi köze egyáltalán a csempéknek ahhoz, hogy hány ablak van nyitva? Hülye kifogás a négyzeten ez már.
(#66) VIC20: Nem én mondtam, hogy "minden oprendszer váltás visszaveti a produktivitást".
Mintha ez hatalmas probléma lenne. Menjünk vissza a kőbaltáig, hiszen azt már mindenki ismeri? Komolyan mondom, itt mindenki úgy csinál, mintha 2 évvel a nyugdíj előtt állna és azt mondaná, hogy 20 évig működött így, akkor miért ne működne tovább is így? Nevetséges.
-
MongolZ
addikt
Már ne haragudj, de miért nagy szó egy multinál dolgozni? Egy kisebb cégnél jóval többfajta munkát végez egy ember egy gépen, mint egy szaros multinál, ahol minden és mindenki specializálva van.
Nekem személy szerint abszolút bejön a Metro, nem azt mondom, hogy mindenben jobb, mint a régi (pl. én sem szeretem a teljes képernyős alkalmazásokat, de legalább már jóval könnyebb kezelni őket, mint eddig), viszont nekem otthon HTPC-re, játékos gépre, melós gépre szintén tökéletes. Megy a sok rinya, mint az összes átállásnál, ennyi az egész. Én ott tartok, hogy jóval kevesebb problémám volt a 7 -> 8 átállásnál, mint az XP -> 7 átállásnál.
#33:
ERP-t egyszer megnyitod, kész. Excelben lehet többen használni egy táblázatot, nem kell megnyitni, becsukni őket.
Azt meg bemesélni ne próbáld, hogy 20-25 programot használtok egyszerre.Live Tile-t nem csak időjáráshoz, meg árfolyamokhoz lehet készíteni, hanem akármihez. Vagy csak a fikázás megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest