Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nekem M40x-em van, én sem panaszkodok, mondjuk ez kiegyensúlyozottabb az M50-nél, ami viszont a mélyei miatt jobb választás lehet basszusgitárhoz.
Ezekkel a nagyon szép fülesekkel az a bajom, hogy nagyon figyelemfelkeltőek. egy fekete M40x-et vagy M50x-et nem néznek meg utcán az emberek, mert nincs kipimpelve... nem biztos, hogy Debrecenben merném utcán hordani, pedig pl. a barna-sötétkék M50x (meg a cikk tárgya is) átkozottul tetszik külsőre...Egyébként a bevezetőben az van, hogy...
"2008-ban azonban robbanásszerűen érkezett a Beats, aminek a kezdeti időkben nem volt igazán jó hangja, egyáltalán nem volt olcsó, de nagyon jól nézett ki"
1. ma sincs jó hangja a Beats fejeseknek, ha a saját árkategóriájukban kapható alternatívákat nézzük. Sőt én állítom, hogy fele-harmadannyiba kerülő fejesek is jobban szólnak.
2. lehet, hogy jól néz ki (szerintem ízléstelen), de kezdetben az anyagminősége kritikán aluli volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged