Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Sebaj, szerintem 2-3 év, és minden tehetősebb nyugati és ázsiai országban okosórával a csuklójukon fognak a komoly üzletemberek is mászkálni. Utána úgyis megváltozik ez a viktoriánus "öltönyhöz csak arany Rolexet vagy semmit" társadalmi elvárás.
Mondjuk én már eleve a kivagyiság és a bigottság egyik leggyakoribb és legidegesítőbb fajtájának tartom azt, amikor a dress code-on lovagolnak... mindezt amellett, hogy szeretek elegánsan felöltözni.(#76) priti
Én erre nem is gondoltam, pedig jó érv. Mondjuk mentségemre szóljon, hogy nekem ez nem probléma a 6-9mm-es vörös hajammal... -
pengwin
addikt
Miért kell ezen így kiakadni?
A belvárosi irodába öltönyben-kosztümben tömegközlekedéssel igyekvő ember már nem is hordhat fejhallgatót? Nem is lehet szempont, hogy ugyan akkor már valami ízlésesebb kinézetű fejes legyen rajta és ne egy rózsaszín és neon zöld bícc, szkullkendi, vagy AKG?Ugyan nem öltönyben, de zakóban én is sokat vagyok, szeretek normálisan felöltözni... akkor már nem is hordhatom hozzá az ATH-M40x-em az utcán (nem tárgyaláson, nem banketten...)?
-
pengwin
addikt
válasz
szentkuti11 #40 üzenetére
Az MSR7 meg a teszt képein szereplő barna színösszeállításban kifejezetten gyönyörű... Nem értem miért nem alap a fekete-fehér színek mellett a barna a fejhallgatóknál... nagyon jól néznek ki a barna fejesek.
Egyébként gratulálok a cikkhez: alapos, pártatlan és olvasmányos volt!
(#41) c4
Sebaj, veszel hozzá egy jó IEM-et, és ki is tudod törölni a füledet...
Vagy vegyél nyílt fejest hordozhatónak, hogy az utcán a járókelők is élvezhessék a minőségi zenehallgatást! -
pengwin
addikt
Nekem M40x-em van, én sem panaszkodok, mondjuk ez kiegyensúlyozottabb az M50-nél, ami viszont a mélyei miatt jobb választás lehet basszusgitárhoz.
Ezekkel a nagyon szép fülesekkel az a bajom, hogy nagyon figyelemfelkeltőek. egy fekete M40x-et vagy M50x-et nem néznek meg utcán az emberek, mert nincs kipimpelve... nem biztos, hogy Debrecenben merném utcán hordani, pedig pl. a barna-sötétkék M50x (meg a cikk tárgya is) átkozottul tetszik külsőre...Egyébként a bevezetőben az van, hogy...
"2008-ban azonban robbanásszerűen érkezett a Beats, aminek a kezdeti időkben nem volt igazán jó hangja, egyáltalán nem volt olcsó, de nagyon jól nézett ki"
1. ma sincs jó hangja a Beats fejeseknek, ha a saját árkategóriájukban kapható alternatívákat nézzük. Sőt én állítom, hogy fele-harmadannyiba kerülő fejesek is jobban szólnak.
2. lehet, hogy jól néz ki (szerintem ízléstelen), de kezdetben az anyagminősége kritikán aluli volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest