- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Melyik Futuremark termékre gondolsz? [Nem lehet, hogy csak egy ilyenre van szükséged a fagyás elkerüléséhez]
-
_Toka_
senior tag
Én se arra gondoltam, hogy talán kihagytam egy komoly játékot, hanem arra, hogy programozóként az általam jól ismert területen valszeg hamar előállíthatok olyan helyzetet, ahol extrém körülményeket teremtve adott termékek elhasalnak úgy, hogy azokon a területeken, ahova konkrétan szánják őket - de nem is ez a lényeg, hanem valszeg igazából a vásárló is ide szánja, aztán mégis a másik oldal extremitása okán rossz szájízt kap a termék - maximálisan jól teljesítenek.
Konkrétan engem nem érdekel, elhasalna-e a kártyám eme remek futtatása közben mindaddig, amíg azon termékek futtatása közben, amelyekre vettem - konkrétan a játékokra utalok -, tökéletesen megy.Nagyon durva ... de képzeld el, hogy a Furmark emberei véletlenül komoly megbízást kapnak, ezáltal mégse írják meg azt, amit... Sose tudjuk meg, hogy milyen tökéletlenek ezek a kártyák...
-
_Toka_
senior tag
..., nehogy az legyen, h mondjuk minden második szétfagy majd Furmark alatt.
Az konkrétan miért probléma, ha ezen remekmű alatt szétfagy, ha minden játék alatt tökéletesen fut?
Bátorkodom ezt azért kérdezni, mert a 4850-emen még ez a progi nem ment, ellenben sok-sok játék júli. közepe óta bőséggel. Közben többen panaszkodtak a 48x0 topicban, hogy kizárólag ebben a progiban félelmetesen meleg a kártyájuk... És hidegen hagyta őket, hogy egyetlen játék alatt se volt semmi problémájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest