- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Én se arra gondoltam, hogy talán kihagytam egy komoly játékot, hanem arra, hogy programozóként az általam jól ismert területen valszeg hamar előállíthatok olyan helyzetet, ahol extrém körülményeket teremtve adott termékek elhasalnak úgy, hogy azokon a területeken, ahova konkrétan szánják őket - de nem is ez a lényeg, hanem valszeg igazából a vásárló is ide szánja, aztán mégis a másik oldal extremitása okán rossz szájízt kap a termék - maximálisan jól teljesítenek.
Konkrétan engem nem érdekel, elhasalna-e a kártyám eme remek futtatása közben mindaddig, amíg azon termékek futtatása közben, amelyekre vettem - konkrétan a játékokra utalok -, tökéletesen megy.Nagyon durva ... de képzeld el, hogy a Furmark emberei véletlenül komoly megbízást kapnak, ezáltal mégse írják meg azt, amit... Sose tudjuk meg, hogy milyen tökéletlenek ezek a kártyák...
-
_Toka_
senior tag
..., nehogy az legyen, h mondjuk minden második szétfagy majd Furmark alatt.
Az konkrétan miért probléma, ha ezen remekmű alatt szétfagy, ha minden játék alatt tökéletesen fut?
Bátorkodom ezt azért kérdezni, mert a 4850-emen még ez a progi nem ment, ellenben sok-sok játék júli. közepe óta bőséggel. Közben többen panaszkodtak a 48x0 topicban, hogy kizárólag ebben a progiban félelmetesen meleg a kártyájuk... És hidegen hagyta őket, hogy egyetlen játék alatt se volt semmi problémájuk... -
_Toka_
senior tag
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de itt a PH!-n olvashatókból számomra az jött le, hogy a kereskedelmi forgalomban fellelhető átalakítókkal, DVI-HDMI kábelekkel valóban gond van a kimenő hanggal, de a kártyákhoz adott átalakítóval+HDMI kábellel tökéletesen kimegy a hang.
(#51) laci666: Igazad van! De ... egyrészt kell hozzá CFX-képes lap, másrészt ha gond van a CFX támogatással egy-egy játék esetében, akkor valójában lesz 1db dupla fogyasztású 4770-e az illetőnek azokban a játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest