- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Az LCD felhősödik. Nem egyenletes a háttérvilágítás. Nekem az 55 colos, 4 éves LCD samsung a falon van, ez még egy kicsit elősegíti a felhősödést, tehát foltokban világosabb, főleg sötét képnél tud zavaró lenni, ezért jó, ha nem full sötét van a szobában. Amúgy jó TV, ahhoz képest olcsó is volt, 4 éve még nem dobtak az emberhez egy ekkora és ilyen minőségű (nem alap, sok csatlakozós, mindent tudó smart tv, persze lassú, a maiakhoz képest) TV-t.
-
Burt1793
veterán
A home gomb gyorsan beégne, ha nem vándorolna, hiszen szinte egész nap világít.
Ilyen tuti beég számot nehéz mondani, biztos van rá statisztika, nekem anno az s2 a végén már kicsit be volt égve, jó 3 év használat után, majd kiderül az s7-nél ez a szám, de még csak egy éves.
-
-
Burt1793
veterán
Mondtam már, van itthon s5, magas fényerőn használja a tulaj 3 éve, fekete háttér mellett nagyjából mindig látszódik a tálca és nincs beégés. Igaz, napi max 2-3 órát megy a kijelző, inkább telefonálás a profilja. S7-et is simán beégették páran, ha napi kétszer van töltőn a telefon és sokszor előfordul a 10 óra SoT ezalatt, akkor beég könnyebben. Az én s7-em nincs beégve, pedig 3-6 óra SoT megvan minden nap.
És persze ez az általános, hibás darab mindenhol van.
-
no more
veterán
Az alapkérdés persze az, hogy full fényerőn, 24/7 on képernyőn mennyi idő alatt és milyen mértékben ég be egy pixel?
Valószínűleg hamar... Ezért szokott minden kiállítási darab beégve lenni. Csak az a baj, hogy az emberek a kiállítási darabokból ítélkeznek, és rögtön "szar az AMOLED, mert beég, láttam a Médiában". Sok ismerősöm használ Samsungot, senkinek sincs beégve, persze a legtöbben azt sem tudják, mi az...
(#54) Balika911: +1!
-
-
no more
veterán
Én tökre szeretem az őskövület S6-omon, hogy látom, ha írnak Messengeren, vagy nem fogadott hívásom van, így nem kell állandóan nyomkodnom, elég csak ránézni, hogy tudjam, történt-e valami. A Jack is tökre elavult dolog, igaz?
(#50) bulikavagyok: +1 itt a lényeg. Ki lehet kapcsolni.
-
Ne már Srácok, ez komoly?!
Egyszerűen nem értem, h miért kell védeni ebben az esetben a gyártót?
Egy 5 forintos alkatrészt hagyott ki az aktuális csúcstelefonjából, amit igen sokan használnak. Nekem például van okosórám és OLED kijelzős telóm is AOD funkcióval, de az értesítő LED számomra az egyik legalapvetőbb funkció amit soha nem szeretnék nélkülözni. Akinek meg nem kell az egyszerűen kikapcsolhatja, vagy adott esetben kijelzővel lefelé teszi le a telefonját..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest