Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Én meg a sötét szobát nem bírom, akkora ablakok vannak a házban, hogy a legzordabb időjárás mellett is világos van bent, kilátni a kertbe, vidámmá tesz már ez is mindenkit. Nálunk kimaradt a CRT és a jobb LCD közti korszak, sokáig kihúzta a CRT. Amúgy nem használjuk sokat a tv-t.
-
Burt1793
veterán
Az LCD felhősödik. Nem egyenletes a háttérvilágítás. Nekem az 55 colos, 4 éves LCD samsung a falon van, ez még egy kicsit elősegíti a felhősödést, tehát foltokban világosabb, főleg sötét képnél tud zavaró lenni, ezért jó, ha nem full sötét van a szobában. Amúgy jó TV, ahhoz képest olcsó is volt, 4 éve még nem dobtak az emberhez egy ekkora és ilyen minőségű (nem alap, sok csatlakozós, mindent tudó smart tv, persze lassú, a maiakhoz képest) TV-t.
-
Burt1793
veterán
A home gomb gyorsan beégne, ha nem vándorolna, hiszen szinte egész nap világít.
Ilyen tuti beég számot nehéz mondani, biztos van rá statisztika, nekem anno az s2 a végén már kicsit be volt égve, jó 3 év használat után, majd kiderül az s7-nél ez a szám, de még csak egy éves.
-
Burt1793
veterán
Mondtam már, van itthon s5, magas fényerőn használja a tulaj 3 éve, fekete háttér mellett nagyjából mindig látszódik a tálca és nincs beégés. Igaz, napi max 2-3 órát megy a kijelző, inkább telefonálás a profilja. S7-et is simán beégették páran, ha napi kétszer van töltőn a telefon és sokszor előfordul a 10 óra SoT ezalatt, akkor beég könnyebben. Az én s7-em nincs beégve, pedig 3-6 óra SoT megvan minden nap.
És persze ez az általános, hibás darab mindenhol van.
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #50 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy 3rd party app nélkül nem lehet testre szabni a LED működését (régen minden jobb volt
), bár már megszoktam. Én se szívesen vennék LED nélküli telefont, hiába van benne a rezgetős intelligens jelzés és az aod (ezt ritkán használom). A LED nagyon hasznos, azon is segít, hogy ne nyomkodjam folyamatosan azt a szar telefont, ha nem villog és nem akarok semmi fontosat csinálni, már hozzá se nyúlok szerencsére. Kár, hogy percenként jön egy email, pedig a spam-eket szépen szűri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest