- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
potato
csendes tag
nah eddig tartott a hybrid rendszer ma elkelt a 8800Gt-m
meik a legolcsóbb kari ami alkalmas a physx re és nem melegszik?
-
potato
csendes tag
vmi ojan cucc nincs ehez hogy simán játéknál (pl GTA IV v akármi) is használja az nv karit mer nállam csak physx re használja??
-
potato
csendes tag
nah nekem is előjött ez a not supported GPU szöveg a catalystnál (10.3)
-
potato
csendes tag
sikerült
nekem ennyi jött össze -
potato
csendes tag
nekem nem nagyon akar összejönni
most a forceware-t megpróbálom megint de nemlessz jó tutira
-
potato
csendes tag
nah nagy szenvedéssel odáig eljutottam hogy a physx az pipa de az openglnél nem
-
potato
csendes tag
engem már azzal is szivat ha megnyitom az nv panelt vagy a másik megjelenitőre rakja ugy h nemtom áthuzni(néha sikerül) vagy otthaggya csak a másik megjelenitöt átállitja elsödlegesnek és akk megint áhh nemértem én ezt
-
potato
csendes tag
engem már télleg felidegel
ujjraraktam a rendszert felraktam a catalyst 10.3 ast kikapcsoltam a gépet beraktam a 8800gt-t felraktam a 195.62 es drivert és a PhysX_10.02.22_9.10.0222-t
aztán restart safe mode patchet megnyitom katt cake ra kiirja patch done jolvan burn restart megcsináltam a kiterjesztést ahogy a képen van meg ha nv control panel ba lépek ha kilépek mag mindig hallom azt a hangot mintha bedugnák 1 prndrive-ot meg lehuznám adja a hangokat áá
[link] elég érdekes
vki segitsen pls. -
potato
csendes tag
sikerült a patch meg a kiterjesztés is gpu-z nél pipa is van physx re de az opengl nem megy valamiért és igy nemjó az egész
valaki feltudna venni msn re ?
lecsonumberone@hotmail.com -
potato
csendes tag
felraktam a 197.25 öst mer az volt 64bites win7 hez és minden jó látja a physx et de miért szaggat ugyanúgy a mirrors edge mikor vmi physx es cucc van ??? lehet azért mer 16x osan megy mind a 2 kártya?
-
potato
csendes tag
196.21 az nincs win7 64 bitbe
-
potato
csendes tag
nah az a baja hogy az nvapi64.dll-t használja valami és azt kéne bezárni de nemtudom hoyg csináljam :S vki segitne?
-
potato
csendes tag
és most nézem hogy az everest az atit látja GPU2 nek nem az NV-t pedig ati van felül
jah bocs most nézem 16x fut mind 2 -
potato
csendes tag
ma énis beraktam eggy zotac 8800gt-t az R4890 em mellé de van 1 kis bibi
felraktam a drivert restart safe mode megnyitom a patchet és valami nvapi...dll-t hiányolt rákattintottam a nem re mert kérdezte hogy keresse e vagy nemtudom utánna kiirta h patch done vagy cake doneaztán eltünt a cake gomb és én észleléskor nem látok rendes másik megjelenitőt
vmi megoldás erre ? win7 64bit em van
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged