- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mhmpista
aktív tag
Na hát hazaértem, és nemtudom leszedtem a 1.2.0ásat és nemlátom hogy hol írná amit írtál.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=nsuzmeve6bymdr3eadom.png
Végig futattam és érdekes mert az 5850 hőmérséglete megsem nyikkant, viszont a gt220 melegedett, de így is 17 fpsre volt elég.
De most fut vagy nem?
Hol tudom még megnézni, lemérni?
Rakjam újra a régi driverrel? Te melyikkel használod? Van különség régi és új nv driver között ha csak fizikáztatok? Meg persze a 2d hd filmek de annak sztem mindegy... -
mhmpista
aktív tag
Ok köszi szépen.
Csak az a furcsa hogy míg a régebbi patchekknél bekell kapcsolni mert alapból kivan kapcsolva ez alapból bekapcsolja e?
De ha nem akkor megfeltolom a régebbit, nemhiszem hogy annyit számítana hisz a physx et kell inkább frissíteni azt meg lehet.
Még annyi hogy én is palitot szereztem ugyan ez mint amivel te az első tesztet írtad.
Játékban számít ha felhúzod? Érdemes tuningolni? Engem a tesztek nemnagyon érdekelnek viszont ha játékokban számít akkor megéri azért. -
mhmpista
aktív tag
Szóval a 1.4ff bekapcsolja csak nemengedi állítani?
Vagy azóta igen még1szer elolvastam a hozzászólásaidat és énis megtaláltam ezt az új driver nemlátszik physx gond lehet. Vagy rakjak fel régebbi drivert? Végülis nekem nemfeltétel hogy újabbal használjam, csak a megszokás hogy mindíg az újabbat rakom fel, de ha régivel tuti jó akkor feltolom inkább a régebbit.
Meik az utcsó olyan amiben tudom állítani?
De ok letesztelem ha hazaérek, de ilyenkor hogy tudom megnézni nélküle? ugye hogy lássam a különbséget, csak letiltom a gt220at és akkor elméletileg viszakell esnie az fpsnek?
De különben amit priviben kérdeztem hogy az asztalt kitudom e majd terjeszteni az működik tényleg szóval köszi. -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Na hát én most szereztem be 1 gt220at...
Most szórakozok vele de még addig sem jutok el hogy az nvidia control panel elinduljon....
Ati 11.1 es driverrel tolom ez lehet a probléma?
nvidiából 258.96_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql
ezt toltam fel
utána frissítettem azonnal a physx et. ezzel PhysX_9.10.0514 aztán patch 1.4ff
Utána beállítások asztal,-észlelés,- és nincs nvidia semmi nemtudom ott hol kiválasztani.
Elindítom a contorl paneltakkor kiírja hogy:
nvidea display settings are not available.
You are not currently using display attached to an nvidia gpu.Vagy nemtudom mit nézek be.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest