- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logan83
csendes tag
Hogy ez nem jutott a fejembe.
Köszi az instrukciókat, ha visszakerül a kártya kipróbálom. Ezzel csak az a gond, hogy nem így fogom használni a gépet (ide oda támogatott ventikkel, oldal nélkül) tehát nem biztos , hogy azt kapom amire vágyom.
Most láttam egy win10-es megoldást most ez foglalkoztat -
Logan83
csendes tag
Most (fél éve) aplikálok bele 2db 120asat. Ha egyszer elérek oda csinálok egy tesztet. De szerintem vannak itt tapasztalatok bőven csak picit hulla szagú a topik.
Az igazi akkor lesz ha túl leszek az alaplap cserén is mert akkor az nVi-kapja direktbe a levegőt nem pedig a Xonar. De ez megint csak idő....ami minimális. -
-
Logan83
csendes tag
A konfig.:
M4A89TD-PRO/USB3, FX-8150 4.6GHz 1.35V,Alpenföhn Gotthard+Slimfan120, R9270X-DC2T-2GD5, EN GT 520 Silent ,Xonar D1, NEX650G1, 2X4GB Patriot DDRIII1866 cl9, LG 29" 21:9, UbiSync7,Win7 64bit,120GB SSD 840.
Gyorsabbnak pedig nem lett gyorsabb a játék, egyik sem, viszont lettek Physix efektek amik elötte nem voltak.
A Batman sorozatban jól látszik a differencia. Nézz szét a YouTube-on, tele van vele.
Pl.:[link]
[link] -
Logan83
csendes tag
Szia!
Ha win7ezel akkor tutira mukodik a dolog,
Az a kérdés hogy megéri-e az anyagi ráfordítás.
Az erős Nvi kari tudja a Physixet, az erős Ati-AMD nem. Te tele vagy régi, erős Nvi-kal.
Ha Ati-ra akarsz váltani de nem akarsz lemondani a Physix-ről akkor érdemes belevágni a dologba.
Szerintem, a 3 kari eladásából befolyt összeget kellene beforgatni valami belépő szintű Nvi-re ami támogatja a Physixet és egy bika Radeonra. (R7 vége<Csillagos éj).
Sajna nem sok game van ami profitál a dologból de van 1-2 húzó cím.: Batman-Arkham.... The Wtcher, részek igen.{Nálam spec. ezért van így, (meg persze a kísérletezés és az úgyis megcsinálom hóbort miatt.)}
A 9800 jobb választás lehet de szerintem előbb tesztelni kellene. Physix számításba kb. egy szinten lehet a 8800-al..
Kérj valakitől ha tudsz egy Tuti-Ati karit és tesztelj, hogy megéri-é.Szerintem...
-
Logan83
csendes tag
Szia!
Radeonból a legerősebbet ami belefér a költségvetésbe..
Ha a Nvi-kártyák rendelkezésre állnak akkor egymás után ki tudod tesztelni őket melyik hoz többet a konyhára. Jó tesztelős nap van kinézőbe.
Nem hiszem hogy a két 8800-as közt sok lenne a különbség, valószínűleg a gtx lesz a tesztgyőztes. A kérdés mennyivel.
Ha nincs blokk a gtx-hez és full vizezni szeretnéd a konfigot akkor eldőlt a kérdés szerintem.Csak egy észrevétel...Általában fordítva kezdődik a dolog, Adott egy izmosabb Ati vga és ahhoz keresnek olcsóbb Nvi. karit, hogy ne kelljen a Physix miatt erős Nvi.-kártyát venni. Olcsó Ati kártyát nem érdemes venni mert ugye az lesz a fő kártya, az Nvi, meg csak Physixet fog számolni ha kell.
Anyagilag jobban jössz ki ha eladod a 3db kártyát és veszel egy izmosabb Nvi-t a pénzből.
+ Nincs tapasztalat, hogy menne a dolog win10 alatt. Legalábbis nem találtam semmit ami megerősítené a dolgot.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest