- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Van egy 5050 nevezetű x2, amdcomparen nincs fenn, másutt se találtam róla semmit. Milyen proci ő?
-
Chaser
legenda
válasz
DemonDani #29 üzenetére
Persze, van olyan ár, amin minden proci megéri, de az aktuális árhoz lehet/kell viszonyítani, ahhoz meg nem jó. E5200+ GB g31 kb 33k újan, azzal még jó ideig el lehet lenni, azt mondták boltban E5200 már ki is futott, néztem netes árlistákat, tényleg letűnőnek néz ki. Valszeg az E5300 lesz az árában, az árfolyam meg ennél mélyebbre csak nem megy, lesz itt még jobb világ.
-
Chaser
legenda
Ha nem úgy van akkor semmit nem ért a teszt.
#11 DemonDani : Nem a származásából eredő fogyasztását kérdőjelezem meg, tudom hogy annyi, a teljesítményéhez mérten sok a 95W. E5xxx ellenfélnek jó lesz teljesítményben, fogyasztásban elvérzett, árban majd meglátjuk, elég occsó' még most is a legkisebb E5xxx proci, és még ide se ért az árcsökkentés, dollár meg plafonon van.
-
Chaser
legenda
"A tisztánlátás miatt minkét* processzor azonos órajelen volt hajtva, így viszonylag pontos képet lehet kapni a jövevény teljesítményéről. De előtte ismerkedjünk meg a 7750-el."
"Van több órajel is, amin megy a ram 800-at, de akkor le kellett volna csökkentett órajelen kellett volna **üzemeltetni a 7750-est, amit nem akartam."
*mindkét
**de akkor csökkentett órajelen kellett volnaMást nem vettem észre. A teszt jó, engem nem túlzottan győzött meg ez a proci, egy új architektúrától azért többet vártam volna, a K8 finomhangolásának jó, 95W TDP sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged