- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
teljesen igaz az alábbi mondatod:
"Nem hamis állítás, mert a "szándék" az egy jövőbeli cselekedetre utal, tehát arra, hogy vélhetően itt épp készül valaki ORM-et írni." Itt tényleg senkinek nincsen szándéka ORM-et írni.Természetesen rosszul fogalmaztam. Remélem ez hihetőbb, mint az, hogy eddig nem voltam tisztában szándék szó jelentésével

(Azt kellett volna írnom, hogy itt már volt valakinek szándéka ORM-et írni, írt is)
Viszont, ha igazad van, akkor az általad írt szöveg, miszerint "itt senki nem beszélt ORM-készítési szándékról" teljesen igazan a szó szoros értelmében.
Nem hiszem, hogy számodra ez megnyugtatóbb kimenetelt jelent, hiszen akkor a fenti mondatodnak semmi köze nem volt az eddigi beszélgetéshez:
tényleg senki sem fejezte ki ORM készítési szándékát. (Még lezso6 szerint sem, hiszen az előző hsz-odban egyetértettél vele, hogy ő is valószínűleg általánosságban beszélt, és nem rólunk)Szóval ez olyan, mint amikor berúgva untam egy beszélgetést, és elkezdtem arról magyarázni, hogy tegnap ittam tejet. természetesen igaz volt, de semmi köze nem volt a beszélgetéshez. -- Be vagy rúgva?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi