- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #224 üzenetére
Mint korábban írtam megpróbáltam. De miután több ügyfelem "sírva" könyörgött, hogy szedjem le a gépéről ezt a förmedvényt elment tőle a kedvem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #203 üzenetére
értelmetlen vita. Nem tetszik és kész. Átalakulóban a piac de desktopon szerintem még évtizedekig az MS lesz a legerősebb. Jelen pillanat ezzel az erőfölénnyel élnek vissza, hogy a Mobil szegmensbe erősebb pozíciókat építsenek ki. Le kell nyelni ezt a békát ez van. Attól függetlenül (és zárom a mondanivalómat) ez az új felület PC-n ocsmány, gusztustalan, bazári, és úgy általánosságban egy trágya. Erősen lehúzza az amúgy erőforrás barát W8-t. További szép napot jó fórumozást.
-
törölt tag
ezen besírtam
"ha lenne bármilyen halvány kis fogalmad a szoftverergonómiáról és a különböző stílusirányzatok pszichológiai vonatkozásairól, akkor nem írnál ilyen marhaságot..."
Miért az MS-nél valakinek van? Az eladások és az OS kedveltsége teljesen mértékbe igazolja őket
Nagyon értenek hozzá.
De nem baj, így lassan jöhetnek mások is a piacra, ahol az emberek és a cégek majd olyan felületet csinálnak maguknak amilyet szeretnének. Nem olyanokat mint amiket az MS kiváló szoftverergonómiai
és pszichológusai kitalálnak.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
ne keménykedj már itt nekem, tudom használni csak nem szeretem. Ez pedig egy fórum ahol ezt ki is lehet tárgyalni.
amúgy meg nem számít az se, hogy te, hogy tudod használni meg az se, hogy én. Egyedűl az, hogy érdekes módon amire ráteszik a "modern" ui-t az nem fogy.
A Nokia szinte csődben lassan az utolsó kínai gyártó is több telefont ad el mint ők.
A Wines táblák akkorát buktak, hogy nincs gyártó akire erre alapozva tolná be magát a tablet piacra.
A W8 meg nem fogy.Ezek után vannak emberek akik azt mondják a felületnek ehhez az óriási buktához semmi köze.
Nyilván lehet használni, csak nem fogom ha nem muszáj. Így vannak ezzel most nagyon sok sok millióan.
-
törölt tag
te ne haragudj már meg de szeretném élvezni az új rendszer előnyeit ellenben a hátrányaiból nem kérek. Bakker azt gondolná az ember én vagyok a vevő akkor jár egy kis.....
Melyik oprendszer? Mindegyik. Ide értve WINXP , WIN7, VISTA szerintem egyik sem 1% operációs rendszer.
(persze az is WIN de szemléltetni akartam, hogy nem a WIN-el van a gond hanem a WIN8 erőből csakazért is politikájával)arnyekxxx :
Desktopra ennél rosszabb felületet én 20 éves informatikai pályafutásom alatt még nem láttam, beleértve ide a legelborultabb Linuxos GUI-kat is. Számomra teljesen döbbenetes, hogy ezt mások nem látják. Pláne nem az MS. -
törölt tag
Egyéb íránt ez csak annyit jelen, hogy az MS telibe s.arja a felhasználók érdekeit vágyait. Az égvilágon semmi gond nem lenne a W8-al ha ez a felület opcionális lenne. A világ legjobb programozoi dolgoznak nekik kétlem ne tudnák seperc alatt megoldani. Egy egyszerű pipa, hogy a W7-es desktopot akarom vagy a W8-ast.
Erre képtelenek. Illetve tojnak rá magasról. Milyen üzenet ez az üzleti világnak? Izomkodnak mert megtehetik, visszaélnek a monopol helyzetükkel stb...
Többek közt ezért is örülök annak, hogy beleszaladtak ebbe a maflásba. Ha nem változtatnak a házzolásukon hamarosan drasztikus piacvesztésük lesz. Persze akkor is dollármilliárdokat fognak keresni de legalább már nem annyit.
kedvenc idézetemmel zárom.
"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz."
Larry Wall -
törölt tag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Ne hülyéskedj már.
http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nULehet, hogy te olyan helyen melozól ahol mindenki iszonyat fiatal és rohadtúl dinamikus én viszont több helyen is vagyok ahol már az probléma ha az ikon jobb oldalról átkerül a baloldalra. Na ehhez képest a komplett start menü legyilkolása ez az idétlen info özen a modern ui felületén valóságos vérengzés.
Kezelhetetlen f.s. Még én is rühellem pedig nap mint nap kell rajta dolgoznom.
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #153 üzenetére
Nem fárasztom magam. A W8 ugyanolyan réteg cucc lesz mint a Lubuntu. Csak néhány fanatikus használja. Akiknek szinte mind1 mit dob eléjük az MS. Jelenleg ezek a tények. És ez úgy mindent el is mond erről a Modern állítólag innovatív új kezelőfelületről.
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #151 üzenetére
Az barátom. Mert csak az van benne ami nekem kell! Letisztult smlangmentes. Én erre mondom, hogy innovatív. Az MS féle Modern vagy leánykori nevén Metro meg mókusvakítás (lett volna, de még arra is kevés lett).
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #149 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #147 üzenetére
DUMA.
A Nokia bebukik, a gyártók csesznek kiadni WP8-as telefonokat, a Notebook gyártók is huzzák a szájunkat. A forumokon is kapják a meleget rendesen. Ennek ellenére még vannak akik azt mondják, hogy ez az emberek többségének jó csak hülyék észrevenni.
Vissza kell tenni a W7-es desktopot, neked meg hagyják meg a kockákat meg a baromságaikat. Azt hiszem megdöbbennél mennyire nem használná még annyi ember sem a Modern UI-t mint most.
Innovatív? Ne vicceljünk már.
-
törölt tag
Továbbra sem értem miért kell ezt a bazáros otvar kinézetű katyvaszt ráerőltetni az emberekre (telefonon, tableten, de PC-n aztán nagyon pláne, de a legdurvább, hogy mi a t.k.met keres szerveren). Teljességgel átláthatatlan. A Nokia már bele szaladt egy maflásban a p...csban nincsenek az eladásaik. a többi gyártó meg láthatólag nem töri össze magát, hogy ilyen terméket adjon ki. Jómagam lelkesen W8-al adtam el 1 - 2 gépet ügyfeleimnek. Lelkesen használták majd közölték köszönik de inkább W7. Azóta jómagam sem erőltetem. Amíg van W7 addig W7. Ilyen utálatot és ellenszenvet eleddig egyetlen egy Windows terméknél sem tapasztaltam. Súlyosan elcseszett az egész irányvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged