Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Továbbra sem értem miért kell ezt a bazáros otvar kinézetű katyvaszt ráerőltetni az emberekre (telefonon, tableten, de PC-n aztán nagyon pláne, de a legdurvább, hogy mi a t.k.met keres szerveren). Teljességgel átláthatatlan. A Nokia már bele szaladt egy maflásban a p...csban nincsenek az eladásaik. a többi gyártó meg láthatólag nem töri össze magát, hogy ilyen terméket adjon ki. Jómagam lelkesen W8-al adtam el 1 - 2 gépet ügyfeleimnek. Lelkesen használták majd közölték köszönik de inkább W7. Azóta jómagam sem erőltetem. Amíg van W7 addig W7. Ilyen utálatot és ellenszenvet eleddig egyetlen egy Windows terméknél sem tapasztaltam. Súlyosan elcseszett az egész irányvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Hobby rádiós topik
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Autós kamerák
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest