Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Továbbra sem értem miért kell ezt a bazáros otvar kinézetű katyvaszt ráerőltetni az emberekre (telefonon, tableten, de PC-n aztán nagyon pláne, de a legdurvább, hogy mi a t.k.met keres szerveren). Teljességgel átláthatatlan. A Nokia már bele szaladt egy maflásban a p...csban nincsenek az eladásaik. a többi gyártó meg láthatólag nem töri össze magát, hogy ilyen terméket adjon ki. Jómagam lelkesen W8-al adtam el 1 - 2 gépet ügyfeleimnek. Lelkesen használták majd közölték köszönik de inkább W7. Azóta jómagam sem erőltetem. Amíg van W7 addig W7. Ilyen utálatot és ellenszenvet eleddig egyetlen egy Windows terméknél sem tapasztaltam. Súlyosan elcseszett az egész irányvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest