Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
ne keménykedj már itt nekem, tudom használni csak nem szeretem. Ez pedig egy fórum ahol ezt ki is lehet tárgyalni.
amúgy meg nem számít az se, hogy te, hogy tudod használni meg az se, hogy én. Egyedűl az, hogy érdekes módon amire ráteszik a "modern" ui-t az nem fogy.
A Nokia szinte csődben lassan az utolsó kínai gyártó is több telefont ad el mint ők.
A Wines táblák akkorát buktak, hogy nincs gyártó akire erre alapozva tolná be magát a tablet piacra.
A W8 meg nem fogy.Ezek után vannak emberek akik azt mondják a felületnek ehhez az óriási buktához semmi köze.
Nyilván lehet használni, csak nem fogom ha nem muszáj. Így vannak ezzel most nagyon sok sok millióan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest