- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Szintén zenész, én is leejtettem (nálam csak a telefon esett). Sajnos a kijelző csere után is elpattant az üveg a hangszórónál, ahol vékony az anyag. Szerettem, még pár évig telefon lett volna. Sajnálom, hogy csak horror árú Asusok vannak.
Szintén POCO, csak nekem az X3 Pro felelt meg leginkább az igényeimnek. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, a szoftverrel sincs gondom (mondjuk nem vagyok advanced user), bár szokni, azt kellett. Melóra használom, sokat megy rajta sok minden (pl. közműrajzok, geodéziai térképek, GPS és rahedli telefonálás), egy szavam nem lehet a tempóra, stabilitásra. -
Amantius
senior tag
válasz
Bálnaborjú #623 üzenetére
PA-1100-01
A feleségemnek Max M1-e van, az is ugyanez. -
Amantius
senior tag
válasz
Bálnaborjú #420 üzenetére
Most frissítettem, de mindenhol érzékel, mindent.
-
Amantius
senior tag
Szuper! Nálam is frissült. Azóta a képernyő nem érzékel, így jelenleg használhatatlan. Újraindítani sem tudom, túrhatom a netet.
-
Amantius
senior tag
válasz
Bálnaborjú #175 üzenetére
Á, így már értem, feloldja csak ujjlenyomattal, de opcióként ott a PIN pl. Köszönöm!
-
Amantius
senior tag
Üdv Urak.
Itt nem lehet csak ujjlenyomattal feloldani a telefont (hozzá akar társítani még pl. PIN-t, vagy jelszót), vagy Én nem értem az egészet. Megjegyzem, nem volt még droidos telefonom, lehet, hogy csak láma vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest