- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
PACSA75 #1937 üzenetére
Igen olvastam, hogy eladtad...
DE: mikori gyártású MFD? volt a tied, mi volt a dobozán - ezt jó lenne tudni...
Én nem vettem volna meg tőled! Tudván a Ramdump problémáról, pláne használtan gari nélkül nem... igaz, hogy most pont ilyen állapotút vettem én is ...Arról nem találok infót, hogy mi lehet az oka, ugyanis az ASUS ezt szépen elhallgatja, sőt letagadja ezt a problémát. Mert az Asus fórumát végignéztem, és azt látom, hogy 2021. vége felé írkálják az emberek, hogy a 2021.04-05 gyártású telefonjuk gond nélkül megy, na de tavaly és netán még most is?
-
Szöö
csendes tag
válasz
PACSA75 #1829 üzenetére
Ezeket próbáltam, power és hangerő le, power és hangerő fel. 1 mpre beugrik a powered by android és újra és újra és újra és annyi. Ha jókor engedem el a gombokat, akkor az a screen ottmarad se semmi más nem történik, ameddig nem nyomok egy gombot, akkor pedig vagy semmi vagy újra a loop, nem érem el a recovery-t. Ha legalább az lenne, akkor megpróbálnék egy get data back-et ráereszteni, de semmire sem reagál.
-
-
-
pepe75
csendes tag
válasz
PACSA75 #1762 üzenetére
Én Gboard-ot használok. A SwiftKey-el nincs tapasztalatom.
De nem is az a problémám, hogy ne lenne elég sok fajta emoji, nekem bőven elég az a pár amit a viber feldob - valahogy jobban megszoktam. Csak nem értem minek ez a kedvencek csoport, de ha már van, akkor legalább működne... -
-
PACSA75
őstag
válasz
PACSA75 #1740 üzenetére
Közben még eszembe jutott egy fontos tulajdonsága, ami nagyon tetszik, mégpedig a hangzás. Telefonbeszélgetés közben nagyon jól hallatszik, gyönyörű tiszta hangzás, kihangosítva is. Kifejezetten hangos, még le is kell vegyem a hangerőt. Videó lejátszása szintén szuper. Gyönyörű sztereó hangzás, és ami ritka, hogy mindkét hangszóróban egyenletes a hangerő.
-
válasz
PACSA75 #1736 üzenetére
Az utolsó bejegyzéseddel nem értek egyet, kis telóból nem következik automatikusan a kis üzemidő. Nézd meg, az ugyanekkora Xiaomi 12x- nek kétszer ekkora üzemideje van. A szintén ugyanekkora Huawei P30-am is 6 óra feletti SOT-okat hoz 3650-es akkuval, állandó mobilnettel, takarékoskodó opciók nélkül.
A rossz üzemidőnek egyértelműen az energiazabáló processzor az oka. Nálam ezért bukott el ez a telefon és az ujjlenyomat olvasó miatt. Minden más téren tényleg nagyszerű készülék. -
axioma
veterán
válasz
PACSA75 #1733 üzenetére
koszi az infot de az nekem no way... autoban nem engem nez pl. de amugy se szeretem es kerdes hogy teged felismer, de vajh mast nem tekint-e szinten veled azonosnak (raadasul nekem van ketfele torzitasu szemuvegem es a szemuveg nelkuli arcom amit 99%-ban latna mikor mobilt hasznalok)
-
axioma
veterán
válasz
PACSA75 #1730 üzenetére
A rossz hir 10x gyorsabban terjed... a jo az az elvart, soxor nem erzi az ember 'megerosnek' hogy idot szanjon ra. Pango topik jelent elegedett felhasznalokat is [ha vannak].
Nekem semmi extra, nem tudok keszulekfuggo problemarol [az uveg alatti a kulon elolapi ujjnyomat helyett az meg tudhato].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest