- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nálam mondjuk nem lenne az egekbe húzva.A P30-on nem tudom visszavenni a proci sebességét. Ezen meg elvileg igen ha jól értem.
Az nem tudom hogy akkor a kolléga fent hogy csinált 8,5 órát.
Az 5G meg nagy ívben nem érdekel... Mert tartok tőle hogy sok helyen már ezen megy a teszt. és pl itt sincs megemlítve hogy milyen hálózaton ment a teszt. -
7Heads Drago
veterán
Ennyi mindenből kimaradtam? Baker... és kb 3 éve már olyan telot használok ami tudja. Nagyon gáz hogy maradi vagyok, de ez van.
Mellesleg kevés ember van aki az AOD-ra kitereget mindent és bárki elolvashat róla bármit. De nekem még ezzel együtt se kell hogyha rejteném is a tartalmat. Nekem többet ér a + SOT. Ha meg üzi van megnézem az órát vagy feloldom a kijelzőt. És azért manapság már nagyon sokan használnak okos órát. Értelmét veszti mellette az AOD sztem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bluemirage #257 üzenetére
Miért van rossz helyen? Jó az. Nekem sokkal jobban tetszik az élén, mint a kijelző felett. Ez így lefordított kijelzővel is látszik majd.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
<Adamsky> #215 üzenetére
Ahogy korábban írtam az ilyen lyukak sokkal jobban belógnak a képernyőbe, mint a "szigetek", amiknél elterjedt ez a "rejtsük el" funkció.
Mármint neked. Engem meg nem érdekel ha egy ilyen pici kis lyukról van szó. A telo tetejét amúgy is kitöltik az értesítések és egyéb ikonok. Most kb 2-vel kevesebb fér el ez miatt. Komoly veszteség.
Az Apple féle notch viszont tényleg nagy és zavaró nekem is, de ez nagyon messze van tőle. -
7Heads Drago
veterán
válasz
bluemirage #98 üzenetére
Vodafone: Apple Samsung Xiaomi Huawei LG Sony OnePlus Vodafone Nokia CAT Alcatel Mobiwire TCL
Telekom: Apple Huawei Samsung Xiaomi LG Nokia OnePlus CAT Honor
Telenor: Samsung Apple Huawei Xiaomi Allterco Blaubunkt Cat Doro Honor LG Motorola MyKi Nokia Oneplus Realme Ulbotech
Simán beleférne ide az Asus sztem meg. -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Litván Zongora #17 üzenetére
Sokáig nem lesz már annyi. Júniustól minden kínai cucc meg lesz adóztatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest